Bozdağ'dan BDP'ye terörlü tepki   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-05-2011 (20:34)   Son Mesaj: 03-05-2011 (20:34)    Cevap: 0    Gösterim: 471  

    03-05-2011

    Bozdağ'dan BDP'ye terörlü tepki

    Bozdağ'dan BDP'ye terörlü tepki


    AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ, ''Seçime yaklaşırken yeniden kandan, terörden, gözyaşından saltanat devşirmek isteyenler meydandalar. Terörü, seçim sonuçlarını, milletin iradesini etkilemek için kullanacakları anlaşıldı'' dedi.

    Bozdağ, Serdivan Düğün Salonu'nda yapılan partisinin Serdivan İlçe Danışma Meclisi toplantısında yaptüığı konuşmada, Türkiye'de meşruiyet sorunu bulunmayan bir iktidar olduğunu ifade ederek, ''Nereye giderseniz gidin, ona gönül vermiş milyonlar var. 'Duam, desteğim seninle, yolun bahtın açık olsun' diyen, saf, samimi duygularla dua eden binler, milyonlar var. Bir meşruiyet sorunu sokakta da yok, mahallede de yok, meydanda da yok'' dedi.
    Her dönemde muhalefetin ''seçim diye zorladığını'' kaydeden Bozdağ, şöyle konuştu:

    ''Milletimizin sandıkta kabul ettiği 4 yıllık iradeye sadık kaldık ve seçimi getirdik. Mecliste 'yahu nereden çıktı bu seçim' diyen, kendi kendine konuşan bir muhalefet var. Öyle bir şey olur mu? Herkes erken seçim ister. Madem iktidardan kurtulmak istiyorsunuz, madem başka bir Türkiye olsun istiyorsunuz, niye seçimden korkarsınız? Nereden çıktı bu seçim diye kendi kendine serzenişte bulunan bir muhalefet, milletin iradesine saygımız var, 'milletin koyduğu iradeye uyarız ve seçime gideriz' diyen bir iktidar var. Türkiye'nin ana sorunlarından birisi, demokrasiyi içine sindirmiş, demokratik bir muhalefetin olmamasıdır.

    CHP solcu mu, sağcı mı belli değil. Solcu deseniz solun argümanlarından hiçbirisi yok. Sosyal demokrat ve sol düşünceyi onlardan daha çok AK Parti temsil ediyor. Onlarda solun sadece sosu var, kendisi yok. Diğer partilere baktığınızda onlarda da bir şey yok. Peki ne var? Bizim muhalefette bol bol hakaret var, bol bol iftira, bol bol ak yüzlü insanlara çamur atmak var. Biz muhalefetle sövmede yarışamayız, hakarette yarışamayız, iftirada yarışamayız. Maşallah meziyetleri yüksek bu konuda. Millete hizmette, geceyi gündüze katmakta yarışırız.''

    Terör örgütü PKK'nın haziran sonuna kadar eylemsizlik kararı aldığını hatırlatan Bozdağ, ''Geçenlerde açıklama yapıldı ve eylemsizlik kararı sona erdirildi. Önce 'martın başına çektik' dediler, sonra da sona erdirdiler. Dikkat buyurun her seçimin öncesi oynanan oyun aynısı... 22 Temmuz 2007 seçimlerine giderken benim ilime son hafta içinde üç şehidimiz geldi. Milletin iradesi sakatlansın, hükümete kızsın, AK Parti'ye oy vermesin de kime oy verirse versin, onun oyu azalsın, başka kime gidiyorsa gitsin, hesap bu. Baktığınız zaman seçime yaklaşırken yeniden kandan, terörden, gözyaşından saltanat devşirmek isteyenler meydandalar. Terörü seçim sonuçlarını etkilemek, milletin iradesini etkilemek için kullanacakları anlaşıldı. Seçim süreci devam ederken bu hususa Sakaryalıların da hassasiyet göstereceğini düşünüyorum. Onlara en büyük cevap. AK Parti'nin arkasında durarak olur'' şeklinde konuştu.

    Bozdağ, daha sonra AK Parti'ye geçenlere rozet taktı.




    Bozdağ'dan BDP'ye terörlü tepki Yorumları