'Kargocuyum' diyerek genç kadını gasp ettiler   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-05-2011 (18:06)   Son Mesaj: 03-05-2011 (18:06)    Cevap: 0    Gösterim: 551  

    03-05-2011

    'Kargocuyum' diyerek genç kadını gasp ettiler

    'Kargocuyum' diyerek genç kadını gasp ettiler


    Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde, biri kar maskeli 2 kişi, 'kargocuyum' diyerek girdikleri evin sahibi kadının 20 bin liralık mücevherlerini gasp ederek kaçtı. Polis, gaspçıların yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

    Beşevler Mahallesi Güven Sokak'ta ikamet eden Damla T.'nın (27) daire zilini çalan kimliği belirsiz bir kişi, "Kargocuyum" diyerek eve geldi.
    Ev sahibi Damla T.'dan kalem isteyen zanlı, genç kadını geriye iterek bina giriş kapısının otomatiğine bastı. Bir süre sonra eve gelen kar maskeli ikinci şahısla birlikte yere yatırdıkları Damla T.'nın yüzüne yastıkla bastıran zanlılar, etkisiz hale getirdikleri kadının evinde bulunan 20 bin lira değerindeki mücevherleri alarak kaçtı.

    Olayın şokunu uzun süre üzerinden atamayan Damla T.'nin durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri evde inceleme yaptı.

    Ekiplere ifade veren Damla T. "Evde yalnız olduğum bir zamanda kapı zili çaldı. 'Kim o' dediğimde 'Kargocuyum, paketiniz var' dedi. Eve geldiğinde kalem istedi, sonra daire kapısını geriye doğru ittirerek içeriye girip ağzımı elleriyle kapatarak beni yere yatırdı.

    Sonra bina giriş otomatiğine basan şahsın kar maskeli ikinci arkadaşı eve geldi. Ellerimi plastik kelepçe ile bağladılar. Yüzümü küçük bir yastıkla bastırdılar. Altınların yerini sordular. Ben de söylemek zorunda kaldım. Yatak odasındaki piyasa değeri 20 bin lira olan mücevherlerimi alıp kaçtılar." dedi.

    Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.




    'Kargocuyum' diyerek genç kadını gasp ettiler Yorumları