Şehit asker son yolculuğuna uğurlandı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-05-2011 (17:56)   Son Mesaj: 03-05-2011 (17:56)    Cevap: 0    Gösterim: 620  

    03-05-2011

    Şehit asker son yolculuğuna uğurlandı

    Şehit asker son yolculuğuna uğurlandı


    Kahramanmaraş'ta kazaya müdahale ettiği sırada bir aracın çarpması sonucu şehit olan Jandarma Er Sertaç Özdemir'in cenazesi Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde toprağa verildi.

    Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi Bozhöyük beldesinde meydana gelen trafik kazasında yaralılara müdahale ettikleri sırada başka bir aracın çarpması sonucu şehit olan Jandarma Er Sertaç Özdemir için Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi Pehlivanlar Camii'nde tören düzenlendi. Şehit erin naşı hastaneden alınarak baba evine getirildi. Evdeki duaların ardından baba Ramazan Özdemir, oğlunun Türk Bayrağı'na sarılı tabutuna sarılarak gözyaşı dökerken, anne Halime Özdemir de gözyaşlarına boğuldu.
    Özdemir'in naşı daha sonra Siteler Camisi'ne götürüldü. Buradaki cenaze törenine, Zonguldak Valisi Erdal Ata, Kastamonu Bölge Komutanı Tuğgeneral Ali Çardakçı, TBMM eski Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan ve Polat Türkmen, CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, askeri erkan, Özdemir'in ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cami avlusunda yapılan askeri törenin ardından cenaze namazı kılındı. Cenaze namazının ardından şehit Özdemir'in naşı Çaycuma ilçesine bağlı Kışla köyündeki köy mezarlığında defnedildi.




    Şehit asker son yolculuğuna uğurlandı Yorumları