Abdullatif Şener'e Malatya'dan büyük darbe   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-05-2011 (18:36)   Son Mesaj: 03-05-2011 (18:36)    Cevap: 0    Gösterim: 649  

    03-05-2011

    Abdullatif Şener'e Malatya'dan büyük darbe

    Abdullatif Şener'e Malatya'dan büyük darbe


    Abdullatif Şener'in Genel Başkanı olduğu Türkiye Partisi Malatya İl Başkanı Yusuf Aksaç, il ve ilçe teşkilat üyeleriyle toplu olarak partilerinden istifa ettiklerini açıkladı.

    TürkiyePartisi İl Başkanı Yusuf Aksaç, beraberindeki partililerle birlikte Aksaç Otel'de basın toplantısı düzenledi. Türkiye'nin kenetlenmeye ihtiyaç duyduğu dönemde birleştirici bir politika izlemek istedikleri için bu kararı aldıklarını anlatan Aksaç, "2009 yılında kurulan teşkilatlanmasını ilk olarak Malatya'da tamamlamıştır. Türkiye Partisi'nin Malatya il ve ilçe teşkilatı olarak partimizden istifa ediyoruz. İstifamızın gerekçesi dünyadaki gelişmeler, değişen ve özlenen Türkiye hayalidir. Türkiye'nin dünyanın gözünde ivme kazandığı ve söz sahibi olduğu bu dönemde bu istifa ile ülkemize katkı sağlamayı umut ediyoruz. Her ne kadar Türkiye Partisi'nin en başarılı teşkilatı isek de bu başarımızı ileri ki zamanlarda farklı zeminlerde kullanmak istiyoruz." diye konuştu.
    Parti genel merkezinin istifadan henüz haberdar olmadığını bildiren Aksaç, "Geçtiğimiz haftalarda bunu dile getirmiştik ama 'yapmayın' demişlerdi. Ancak biz teşkilatlarımızla görüşerek istifa etmeyi uygun gördük. Türkiye'nin yakaladığı yükselişte, ülkemizin ayağına bağ değil, arkasında dağ olmaya çalışacağız. Bize göre siyaset, Hak adına halka hizmettir. Halka hizmet edenlerin arkasından, arkamızda bakmadan yürürüz. Çünkü ben ve teşkilatım siyasetin ticaretini yapmakla değil, halka hizmet için bu yolu seçtik. Bu yüzden istifa ettik." şeklinde konuştu.

    Siyasete devam edeceklerinin altını çizen Aksaç, istifa ettikleri teşkilatlarla bir hafta içinde toplantı yaparak başka bir partiye katılmaya karar vereceklerini kaydetti.




    Abdullatif Şener'e Malatya'dan büyük darbe Yorumları