TIR'ın çarptığı yaya hayatını kaybetti   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-05-2011 (17:07)   Son Mesaj: 03-05-2011 (17:07)    Cevap: 0    Gösterim: 656  

    03-05-2011

    TIR'ın çarptığı yaya hayatını kaybetti

    TIR'ın çarptığı yaya hayatını kaybetti


    İzmir'in Torbalı ilçesinde sabaha karşı plakası alınamayan bir Tır, yolda yürüyen kimliği belirlenemeyen bir yayaya çarptı. TIR'ın çarptığı yaya hayatını kaybederken TIR sürücüsü ise olay yerinden kaçtı.

    Polis ölümlü kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
    İzmir'in Torbalı ilçesi İzmir-Aydın Karayolu üzerinde yürüyen yaşlı adama yoldan geçen bir Tır çarptı. Kaza sonrası yaşlı adam olay yerinde hayatını kaybederken Tır sürücüsü kaçtı.

    Saatlerce yol kenarında kalan yaşlı adamı tesadüf eseri sabah saatlerinde tarlaya çalışmaya giden Suat Tuzoğlu isimli bir genç gördü.

    Tuzoğlu yol kenarında kanlar içinde yatan bir şahıs gördüğünü Jandarma'ya haber verdi. Gelen ihbar üzerine olay yerine çok sayıda Jandarma ekibi geldi. Jandarma olay yeri inceleme ekibi yaşlı adamın nasıl hayatını kaybettiğini tespit etmek için titiz bir çalışma yürüttü.

    Üzerinden kimlik çıkmadığı belirtilen ölen şahsın, kimliğinin tespiti ve kaçan Tırı bulmak için geniş çaplı araştırma başlatıldı.







    TIR'ın çarptığı yaya hayatını kaybetti Yorumları