Ereğli'de trafik kazası: 1 yaralı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-05-2011 (15:04)   Son Mesaj: 03-05-2011 (15:04)    Cevap: 0    Gösterim: 492  

    03-05-2011

    Ereğli'de trafik kazası: 1 yaralı

    Ereğli'de trafik kazası: 1 yaralı


    Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü otomobili ile takla attı. Kazayı bildiren vatandaşların da yardımı ile ambulansa alınan sürücü Ereğli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

    Kaza dün gece 23.30 sularında Potbaşı mevkiinde meydana geldi. Ereğli istikametinden Alaplı istikametine seyir halinde olan hususi otomobil sürücüsü Yıldıran Ergün (36), direksiyon hakimiyetini kaybetti. İlk olarak refüje çarpan otomobil daha sonra takla atmaya başladı.
    Takla atan otomobil 15 metre sürüklendikten sonra durabildi. Kaza, çevredeki vatandaşlar tarafından İtfaiye Müdürlüğü personeline haber verildi.

    İtfaiye otomobilin yanına giderek yol güvenliğini sağladı. Kısa sürede olay yerine ulaşan karakol ekipleri otomobilden fırladığı söylenen sürücü Ergün için sağlık görevlilerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri sürücü Yıldıran Ergün"ü ambulansa aldı.

    Ambulansta tedavi olmayı reddeden Ergün, sağlık ekiplerinin iç kanama geçirebileceğini ve tedavi olması gerektiğini söylemesi üzerine tedaviyi kabul etti.

    Ambulansta yapılan müdahalenin ardından sürücü Yıldıran Ergün Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

    Trafik ekipleri gerekli tutanakları hazırlamasının ardından hurdaya dönen otomobili çekici ile kamyon garajına kaldırıldı. Kaza ile ilgili tahkikat sürüyor.




    Ereğli'de trafik kazası: 1 yaralı Yorumları