Sema'nın katili için çember daralıyor   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-05-2011 (04:05)   Son Mesaj: 03-05-2011 (04:05)    Cevap: 0    Gösterim: 566  

    03-05-2011

    Sema'nın katili için çember daralıyor

    Sema'nın katili için çember daralıyor


    Bursa'da üç gün önce vahşice öldürüldükten sonra cesedi dere kenarına atılan 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Sema Karakoca’nın katil zanlısı hala bulunamadı.

    Görükle yerleşkesini adeta abluka altına alan güvenlik güçleri iki gün içerisinde birçok adreste arama yaptı.
    Merkez Nilüfer İlçesi Badırga Köyü yolu üzerindeki bir dere kenarında parçalanmış cesedi bulunan 19 yaşındaki Uludağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü öğrencisi Sema Karakoca"nın katil zanlısını yakalamak için jandarma ve polis ekipleri bölgede birçok farklı ev ve işyerleri ile Sema Karakoca"nın kaldığı yurtta arama yaptı.
    Akşam saatlerinde Karakoca"nın arkadaşı olduğu öğrenilen bir kişinin evine gelen olay yeri inceleme ekipleri evde yaklaşık üç saatlik kriminal çalışma yaptı. Olay yeri inceleme ekipleri yapılan çalışmanın ardından evde yatak üzerinde bulunan bir kazak ile lavabo hortumunu detaylı incelemek üzere el koydu.

    Aynı kişiye ait olduğu belirlenen bir otomobil de evin 50 metre ilerisindeki kapalı bir garaja çekilerek incelemeye alındı. Evinde arama yapılan şahıs jandarma karakoluna götürüldü.




    Sema'nın katili için çember daralıyor Yorumları