Antalya ve Burdur'da kaza: 2 Ölü   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-05-2011 (01:07)   Son Mesaj: 03-05-2011 (01:07)    Cevap: 0    Gösterim: 651  

    03-05-2011

    Antalya ve Burdur'da kaza: 2 Ölü

    Antalya ve Burdur'da kaza: 2 Ölü


    Antalya ve Burdur'da meydana gelen trafik kazalarında 2 kişi öldü.

    Alınan bilgiye göre, Antalya'nın Manavgat ilçesinin Sanayi kavşağında, Antalya istikametinden Alanya istikametine giden ve plakası belirlenemeyen otomobil, yol kenarında yürüyen ve kimliği henüz tespit edilemeyen bir kişiye çarptı. Kazada, söz konusu kişi olay yerinde yaşamını yitirdi. Otomobil ise olay yerinden kaçtı. Ölen kişinin cesedi, Manavgat Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
    Burdur'un Bucak ilçesinde de Sazak yolundaki Onaç Barajı yakınlarında Mehmet Ünsal (57) yönetimindeki 15 ER 215 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sebebiyle şarampole yuvarlandı. Alev alan otomobilde sıkışan Ünsal, yanarak yaşamını yitirdi. Olay yerine gelen Bucak Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede söndürerek, Ünsal'ın cesedini araçtan çıkarttı. Ünsal'ın cenazesi, daha sonra Bucak Devlet Hastanesinin morguna kaldırıldı.




    Antalya ve Burdur'da kaza: 2 Ölü Yorumları