MHP'li Bölükbaşı: Türkiye'nin iki büyük sorunu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-05-2011 (00:34)   Son Mesaj: 03-05-2011 (00:34)    Cevap: 0    Gösterim: 925  

    03-05-2011

    MHP'li Bölükbaşı: Türkiye'nin iki büyük sorunu

    MHP'li Bölükbaşı: Türkiye'nin iki büyük sorunu


    MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bölükbaşı, Türkiye'nin en büyük sorununun yoksulluk ve işsizlik olduğunu söyledi.

    Bölükbaşı, partisinin Kırklareli İl Başkanlığınca Kültür Merkezinde düzenlenen ''12 Haziran Seçimlerine Doğru Türkiye Nereye Gidiyor'' konulu konferansta, Türkiye'de 13 milyon kişinin yoksullukla karşı karşıya olduğunu söyledi.
    Her 4 gençten birinin işsiz olduğunu ifade eden Bölükbaşı, 12 Haziran'da seçmenlerin çocuklarının geleceğini belirleyeceklerini ifade etti.

    Türkiye'de etnik bölücülüğün önünün açıldığını iddia eden Bölükbaşı, şöyle devam etti:

    ''12 Haziran'da verilen kararın dönüşü olmayacak. Önümüzdeki 100 günlük süreçte siyasi partileri çok iyi izleyeceğinizi biliyorum. Türkiye'nin en büyük sorunu, yoksulluk ve işsizliktir. Yeni istihdam alanları yaratacak, üretim kapasitesini artıracak hiçbir gelişme yoktur. Türkiye'de bölünmüş yollarla TOKİ konutları ve adliye sarayları yapımından başka hiçbir şey yok.

    Türk toplumu cephelere ayrılmış, gerginliğin yükseldiği, çatışmaların olabileceği huzursuz ve mutsuz bir ülke haline gelmiştir. Türkiye Cumhuriyeti'ni tasfiye etmek, Milliyetçi Hareket Partisi'ni tasfiye etmek anlamına gelir. Ülke sizin, karar sizin. 12 Haziran'da birçok parti içerisinde, MHP, CHP ve AKP iktidar olmak için yarışacaktır. MHP, Türkiye'de 3 alanda savaş vermeye hazır; yoksulluk, yolsuzluk ve kanlı terörle mücadele etmeye hazırız.''

    CHP ve AK Parti'yi de eleştiren Bölükbaşı, CHP'nin Kemal Kılıçdaroğlu ile milli konularda nerede durduğunun anlaşılmadığını söyledi.

    Bölükbaşı, konuşmasının sonunda MHP olarak iktidara geldiklerinde yapacaklarını anlattı.




    MHP'li Bölükbaşı: Türkiye'nin iki büyük sorunu Yorumları