Çevik kuvvetin sırtındaki cihaz ilgi odağı oldu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-04-2011 (20:54)   Son Mesaj: 03-04-2011 (20:54)    Cevap: 0    Gösterim: 420  

    03-04-2011

    Çevik kuvvetin sırtındaki cihaz ilgi odağı oldu

    Çevik kuvvetin sırtındaki cihaz ilgi odağı oldu


    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı '2011 Konut Kurultayı'nı protesto gösterisi sırasında çevik kuvvetin sırtında taşıdığı cihaz ilgi odağı oldu.

    Bazı polis müdürlerinin, cihazın 'sinyal kesici jammer' olduğunu, bazı müdürlerin de cihazın 'grubu uyarmak için telsiz sistemi bulunan hoparlör' olduğunu söylemesi dikkat çekti.

    Toplu Konut İdaresi (TOKİ)'nin İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlediği '2011 Konut Kurultayı' için öğle saatlerinde Taksim"de toplanan grup, Başbakan"ın katıldığı toplantıyı protesto etmek istedi. Grup, Harbiye"deki İstanbul Kongre Merkezi"ne doğru yürüyüşe geçti. Yürüyüş öncesi geniş güvenlik önlemi alan çevik kuvvet ise yürüyüşün başlamasıyla gruba yakın mesafeden takibe aldı.
    Bu sırada çevik kuvvetin arasındaki bir polis memurunun sırtındaki cihaz dikkat çekti. Basın mensuplarının soruları karşısında bazı polis müdürleri cihazın 'sinyal kesici jammer', bazıları da 'telsiz sistemli hoparlör' cevabı verdi.




    Çevik kuvvetin sırtındaki cihaz ilgi odağı oldu Yorumları