Cam bardaklara kot elbise giydirdi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-04-2011 (16:58)   Son Mesaj: 03-04-2011 (16:58)    Cevap: 0    Gösterim: 734  

    03-04-2011

    Cam bardaklara kot elbise giydirdi

    Cam bardaklara kot elbise giydirdi


    Konya'da 5 santimetre boyunda kot pantolon dikerek rekor kıran İsa Andaç, şimdi de insan figüründeki cam bardaklara kot elbise giydirdi.

    Birbirinden ilginç çalışmalara imza atan İsa Andaç, yakın bir zamanda sergi açarak ürünlerini sergileyecek.
    Konya"da yaklaşık 40 yıldır kot dikimi yapan İsa Andaç, yaptığı 5 santimetre boyundaki kot ile Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeye çalıştığını belirtti.

    Dünyanın en küçük kotunu üreten Andaç, şimdi de insan figüründeki cam bardaklara kot elbise ve pantolon giydiriyor.

    İki oğluyla birlikte mesleğini sürdüren İsa Andaç, İstanbul"dan bir tasarımcı tarafından kendisine gönderilen bardaklara kot elbiseler giydirdi.

    İnsan figürlü cam bardaklara çeşitli kotlar diktiğini aktaran Andaç, bardakların yakında düzenlenecek olan bir sergide yer alacağını dile getirdi.

    Kendisinin de böyle bir çalışmaya katkıda bulunduğu için mutlu olduğunu bildiren Andaç, şunları söyledi: "Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeyi hedefliyorum.

    Yaptığım çalışmalarla kendi rekorumu kırdığıma inanıyorum. Dünyanın en küçük kotundan sonra, insan şeklini anımsatan bardaklara kot giysiler diktim. İlgili kurum ve kuruluşlardan sponsorluk ve destek konusunda bana yardımcı olmalarını istiyorum." dedi.




    Cam bardaklara kot elbise giydirdi Yorumları