HEPAR: Ergenekon keçi boynuzu gibi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-04-2011 (16:34)   Son Mesaj: 03-04-2011 (16:34)    Cevap: 0    Gösterim: 486  

    03-04-2011

    HEPAR: Ergenekon keçi boynuzu gibi

    HEPAR: Ergenekon keçi boynuzu gibi


    HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, ''Karadeniz'in dalgalarını saymak kolay değil. Onu bile sayabiliyoruz ama bu Ergenekon'un dalgalarını sayamaz olduk'' dedi.

    Pamukoğlu, Ordu Gazeteciler Derneğinde düzenlendiği basın toplantısında, partisinin Ordu milletvekili adaylarını tanıttıktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.
    Ergenekon terör örgütü davası kapsamında yapılan son gözaltılara ilişkin soruya, ''Ergenekon'da kaçıncı dalga sayabildiniz mi?'' diye soruyla karşılık veren Pamukoğlu, şunları söyledi:

    ''Ben de buradan 150 kilometre ileride doğdum. Bizim burada Karadeniz'in dalgalarını saymak kolay değildir. Onu bile sayabiliyoruz ama bu Ergenekon'un dalgalarını sayamaz olduk. Ergenekon bir keçi boynuzu gibi, hepsi birbirine girmiş aşure gibi. Biraz da deniz anası gibi; nereden başlayıp nerede bittiği belli değil. Yapılacak olan şey, bir an önce sap ile saman ayrılacak ve dava süreci sonuçlanacak. Gece bile o mahkemeler çalışacak. Ne buluyorsan at, onu da bulduk, şunu da bulduk. Ancak ünlü bir laf vardır, 'sap döner, keser döner'' diye. Bence herkesin çok dikkatli olması lazım. Aynı şeyler bunu yapanların, meydan verenlerin de başına gelebilir. Onlar da hukuk adalet aramaya kalkarlar.''

    Pamukoğlu, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev yaptığı süre içinde ''Ergenekon terör örgütü'' diye bir örgüt duymadığını da dile getirerek, ''Böyle bir şey olsa haberim olurdu'' dedi.

    ''Türkiye'de derin devlet yapılanması olup olmadığı yönündeki sorulara ise Pamukoğlu, ''Bizde derin devlet hiç olmadı. Tersine sığdır, sığ devlet vardır'' yanıtını verdi.

    Pamukoğlu, Ordu temasları kapsamında Ziraat Odasını ziyaret etti, partisinin il başkanlığı binasının açılışını yaptı.




    HEPAR: Ergenekon keçi boynuzu gibi Yorumları