Muğla'da fuhuş operasyonu: 7 kişi gözaltı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-04-2011 (15:04)   Son Mesaj: 03-04-2011 (15:04)    Cevap: 0    Gösterim: 536  

    03-04-2011

    Muğla'da fuhuş operasyonu: 7 kişi gözaltı

    Muğla'da fuhuş operasyonu: 7 kişi gözaltı


    Muğla'nın Fethiye ilçesinde zorla fuhuş yaptırılan kadınlardan yabancı olan 4'ünün hastalıklı olduğu ortaya çıktı.Hastane'ye götürülen yabancı uyruklu kadınlardan birinin AIDS, 3'ünün de frengili olduğu öğrenildi.

    Fethiye'de yabancı uyruklu ve Türk kadınları fuhşa zorladığı iddia edilen biri emekli polis memuru 7 kişi Fethiye Adliyesi"nde hakim karşısına çıkarıldı. Fuhuş yaptırıldığı iddia edilen yabancı kadınlar, ülkelerine gönderilmek üzere yolcu otobüsü ile Fethiye"den Muğla il merkezine götürüldü.
    Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 2 aydır sürdürülen çalışma ile fuhuş şebekesi dün çökertildi.

    Fethiye ve Bursa ilinde gerçekleştirilen operasyonda Gürcistan, Türk, Azerbaycan ve Rus uyruklu 8 kadına zorla fuhuş yaptırdığı iddia edilen 7 kişi gözaltına alındı. Zanlılarla birlikte dokuz adet 16 bin liralık senet, hesapların tutulduğu bir ajanda, müşteri listesinin tutulduğu bir çetele, bir adet ruhsatsız tabanca, bir adet şarjör ve beş adet fişek ele geçirildi.

    Aralarında emekli bir polis memurunun da olduğu Y.Y. (51), A.K. (29), Y.E. (14), M.Ö. (66), İ.A. (66) ve H.Ö. (36) isimli şahıslar ile bu şahıslara otelinde hizmet veren S.Y. (66), sorgularının ardından fuhuş amaçlı insan ticareti yapmak suçlamasıyla bugün hakim karşısına çıkarıldı.

    Kendilerine zorla fuhuş yaptırıldığı iddia edilen 4 yabancı uyruklu kadın, Fethiye Emniyeti"ndeki işlemlerinin ardından ülkelerine gönderilmek üzere yolcu otobüsü ile Muğla"ya gönderildi. Rus uyruklu kadın, şüpheliler tarafından darp ve şiddete maruz kaldığını söyleyerek davacı oldu.

    Fuhuş yaptırıldığı iddia edilen 8 yabancı kadından birinin AIDS, 3'ünün de frengi hastası olduğu belirlendi.




    Muğla'da fuhuş operasyonu: 7 kişi gözaltı Yorumları