79 yaşındaki kadın soba kurbanı oldu   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-04-2011 (15:08)   Son Mesaj: 03-04-2011 (15:08)    Cevap: 0    Gösterim: 562  

    03-04-2011

    79 yaşındaki kadın soba kurbanı oldu

    79 yaşındaki kadın soba kurbanı oldu


    Bursa'da eşinin evde olmadığı sırada sobayı yaktıktan sonra uyuyan 79 yaşındaki bir kadın karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.

    Olay, saat 01.30 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Ahmetpaşa Mahallesi Okul Sokak Kongu apartmanı 1. katta meydana geldi. Eşinin evde olmadığı sırada sobayı yaktıktan sonra uyuyan Hayriye Küçükbay sobadan sızan karbon monoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.

    Bir iş için Gemlik ilçesinde olan ve gece saatlerinde eve dönen Hayriye Küçükbay'ın eşi Enver Küçükbay zili uzun süre çalmasına rağmen kapıyı açan olmadı. Bunun üzerine Enver Küçükbay çilingir çağırarak evin kapısını açtırdı.

    İçeri giren Enver Küçükbay eşinin cansız bedeni ile karşılaşınca sinir krizleri geçirdi. Apartman sakinleri ise olay yerine 112 Acil Sağlık Ekipleri'ni çağırdı. Sağlık ekiplerinin muayenesi sonucu yaşlı kadının sobadan çıkan gazdan zehirlenerek hayatını kaybettiği anlaşıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemi aldı. Olay Yeri İnceleme Ekipleri de olay mahallinde delil topladı.

    Eşini kaybeden Enver Küçükbay ise olay yerine gelen ambulansla Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bursa Cumhuriyet Savcısı'da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.




    79 yaşındaki kadın soba kurbanı oldu Yorumları