Şehidin Zonguldak'taki baba ocağına ateş düştü   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-04-2011 (14:58)   Son Mesaj: 03-04-2011 (14:58)    Cevap: 0    Gösterim: 456  

    03-04-2011

    Şehidin Zonguldak'taki baba ocağına ateş düştü

    Şehidin Zonguldak'taki baba ocağına ateş düştü


    Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi'de meydana gelen trafik kazasına müdahale etmek isterken başka bir aracın çarpması sonucu şehit olan Sertaç Özdemir'in Zonguldak'taki baba ocağına ateş düştü.

    Göksun-Kayseri Karayolu'nun 22. kilometresindeki Kayapınar mevkiinde, Onur Aşık'ın kullandığı 34 VL 7452 plakalı otomobil, yoldan çıkarak devrilelerek, sürücü araçata sıkışmış, kaza yerine gelen Tahirbey Jandarma Karakol Komutanlığı'nda görevli askerler, sürücüyü araçtan çıkarmaya çalışırken bu sırada Mehmet D. (30) idaresindeki 01 RT 565 plakalı otomobil, kaza yapan otomobile ve askerlere çarpmıştı. Kazada; Astsubay Coşkun Peker, Jandarma Erler Sertaç Özdemir (21), Gökhan Tokalı (21), Harun Kahraman (21), Mehmet Altuntaş (21) ile sürücüler Mehmet D., Onur Aşık ve yardım için olay yerine gelen Mehmet Karslı ile oğlu Rasim Karslı yaralanırken, Jandarma Er Sertaç Özdemir hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.
    Sertaç Özdemir'in Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde oturan baba ocağına kara haber tez ulaştı. İlçe Emniyet Müdürü ve İlçe Karakol Komutanı baba Ramazan Özdemir/in evine gelerek çocuklarının şehit olduğunu söyledi. Baba Ramazan Özdemir'in baba ocağında feryatlar yükselirken, yakınları ve tanıdıkları eve taziyeye geldi. Baba Ramazan Özdemir, oğlu ile en son bir gün önce konuştuğunu belirtirken, oğlunun kazalara gittiğini ve en son konuşmasında çok kaza olduğunu söylediğini kaydetti. Baba Öözdemir, "Haberi İlçe Emniyet Müdürü ve İlçe Karakol Komutanından duyduk.

    Çocuğumun 6 ayı kalıştı, 9 aylık askerdi. Bir gün önce görüşmüştük. Bir tek dü görüşmemiştik. Günde 3-4 sefer bakıyorduk. En son 'Ne yapıyorsun baba? Kazaya gidiyoruz' dedi. trafik kontrolü yapıyorlarmış, kazalara gidiyorlarmış. 'Çok kaza oluyor bu yolda' diyordu. Şimdi kaza kurbanı kendisi oldu" dedi.

    Baba evine taziye ziyaretleri devam ederken, şehit cenazesinin yola çıktığı ve 5 Ocak Cumartesi günü tören düzenleneceği kaydedildi.









    Şehidin Zonguldak'taki baba ocağına ateş düştü Yorumları