Talihsiz kazada 1 asker şehit, 8 yaralı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-03-2011 (23:54)   Son Mesaj: 03-03-2011 (23:54)    Cevap: 0    Gösterim: 525  

    03-03-2011

    Talihsiz kazada 1 asker şehit, 8 yaralı

    Talihsiz kazada 1 asker şehit, 8 yaralı


    Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir yaralıyı kurtarmaya çalışan askerlere başka bir araç çarptı. Olayda 1 asker şehit oldu, 4'ü asker 8 kişi yaralandı.

    Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesine bağlı Bozhöyük beldesinde kayarak yol kenarına savrulan araca yardıma giden jandarma ekiplerine yoldan geçen başka bir araç çarptı. Kazada ilk belirlemelere göre 1 asker şehit oldu, 4'ü asker, 4'ü sivil olmak üzere 8 kişi yaralandı.
    Kaza, saat 20.30 sıralarında Bozhöyük beldesi Karamürsel mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, kayarak yol kenarına savrulan bir araç, jandarmadan yardım istedi. Bunun üzerine bölgedeki bir karakolda görevli olan jandarma ekibi, olay yerine gelerek vatandaşlara yardım etmeye başladı. İddiaya göre, tam bu sırada yoldan geçen ve Adana ili plakasına kayıtlı olduğu öne sürülen bir araç, askerlere çarptı. Kazada Sertaç Özdemir (21) isimli asker şehit oldu, Gökhan Tokalı (21), Harun Kahriman (21),

    Mehmet Altuntaş (21) ve ismi öğrenilemeyen bir asker yaralandı. Yine aynı kazada, Mehmet Karslı, Rasim Karslı, Onur Aşık ve Mehmet Dönmez isimli vatandaşlar da yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Göksun Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, hayati tehlikesi olduğu kaydedilen askerlerden birinin Kahramanmaraş'a sevk edildiği öğrenildi.

    Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

    YARALILAR SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ'NE SEVKEDİLDİ

    Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde meydana gelen kazada yaralanan Jandarma Er Harun Kahraman Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine, Jandarma Astsubay Coşkun Peker ise Malatya'ya sevk edildi.

    Alınan bilgilere göre, Göksun-Kayseri Karayolu'nun 22. kilometresindeki Kayapınar mevkiinde, Onur Aşık'ın kullandığı 34 VL 7452 plakalı otomobil, yoldan çıkarak devrildi. Kaza yerine gelen Tahirbey Jandarma Karakol Komutanlığı'nda görevli askerler, sürücüyü araçtan çıkarmaya çalıştı. Bu sırada Mehmet D. (30) idaresindeki 01 RT 565 plakalı otomobil, kaza yapan otomobile ve askerlere çarptı. Kazada; Astsubay Coşkun Peker, Jandarma Erler Sertaç Özdemir (21), Gökhan Tokalı (21), Harun Kahraman (21), Mehmet

    Altuntaş (21) ile sürücüler Mehmet D., Onur Aşık ve yardım için olay yerine gelen Mehmet Karslı ile oğlu Rasim Karslı yaralandı. Göksun Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Sertaç Özdemir tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, hayati tehlikeleri olan Jandarma Er Harun Kahriman Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine, Jandarma Astsubay Coşkun Peker ise Malatya'ya sevk edildi. Jandarma Er Harun Kahraman için kan arandığı duyuruldu.

    Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.




    Talihsiz kazada 1 asker şehit, 8 yaralı Yorumları