Batman Tabip Odası 'Hekime şiddet hattı'   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-03-2011 (23:56)   Son Mesaj: 03-03-2011 (23:56)    Cevap: 0    Gösterim: 496  

    03-03-2011

    Batman Tabip Odası 'Hekime şiddet hattı'

    Batman Tabip Odası 'Hekime şiddet hattı'


    Batman Tabip Odası, meslektaşlarına yönelik şiddet olaylarından anında haberdar olmak için “Batman Tabip Odası Hekime Şiddet Hattı” oluşturdu.

    Şiddete maruz kalan doktorlar, 0 507 921 92 94 numaralı telefonu aradıklarında Tabip Odası Yönetim Kurulu üyelerinden birini karşılarında bulacak.

    Batman Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Demir, bu hatta gelen ihbarla meslek odası olarak anında olayın müdahili olacaklarını ve meslektaşlarına anında manevi ve hukuki destek sağlayacaklarını belirtti.
    Demir, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Son zamanlarda ülkemizin hemen her bölgesinde giderek artan toplumsal şiddetten ve mevcut sağlık ortamından ayrı düşünemeyeceğimiz hekimlere ve sağlık çalışanlarına yönelik şiddet uygulamaları günlük hayatımızın bir parçası haline geldi. Sağlık alanında yaygınlaşan şiddetin endişe verecek boyutlara ulaştığını, ayrıca sağlıkta yaşanan sorunların sorumlularının bizler olmadığını daha önceki açıklamalarımızla sizlerle paylaşmıştık. Dileğimiz o dur ki bundan sonraki süreçte oluşturduğumuz bu şiddet hattına hiçbir telefon ihbarının gelmemesidir."




    Batman Tabip Odası 'Hekime şiddet hattı' Yorumları