Kurtulmuş, Erbakan'ın hangi yönünü örnek alıyor?   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-03-2011 (17:38)   Son Mesaj: 03-03-2011 (17:38)    Cevap: 0    Gösterim: 569  

    03-03-2011

    Kurtulmuş, Erbakan'ın hangi yönünü örnek alıyor?

    Kurtulmuş, Erbakan'ın hangi yönünü örnek alıyor?


    Mahmut Bıyıklı’nın hazırlayıp sunduğu programa son olarak katılan HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Erbakan'ın hangi yönünü örnek aldığını açıkladı.

    ecmettin Erbakan"ın vefatı üzerine olağan yayın akışını "Erbakan"a ayıran Seyr FM"de özel yayın devam ediyor. Yeni Dünya Dergisi Yayın yönetmeni Mahmut Bıyıklı'nın sorularını Seyr FM"de cevaplayan Has Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Erbakan Hoca'nın Türk siyasi hayatına ahlaki bir duruş ve evrensel bir bakış açısı getirdiğini söyleyerek onun milli ve manevi değerlerimize bağlılığının Türkiye'yi bugünkü kararlı ve azimli yapıya taşıdığını, en önemlisi koyu ümitsiz günlerde Anadolu insanına hayal kurmasını öğrettiğini dile getirdi.
    NEZAKETİ VE KİBARLIĞI ÖRNEK

    Kendisine yöneltilen " Erbakan Hoca"nın en çok hangi yönlerini örnek aldığı sorusuna ise Kurtulmuş:

    "İlk başta Erbakan Hocamın nezaketi, kibarlığı çok zor konularda bile etrafındakilere bu nazik davranışıyla bir yerde yol gösteriyor olması herhalde hepimizin öğrenmeye çalıştığımız hususlarından birisiydi. Bir başka önemli husus, bir şeye karar verdikten sonra kararlı bir şekilde sonuna kadar gitmesi, önüne çıkan engellerden yılmaması, pes etmemesi özelliğidir. Bir başka önemli husus da çalışkanlığıydı. Bunların üçünü de örnek almaya çalıştığımızı ifade etmek isterim. Zaten bu özellikleri olmasaydı siyaseten bir sonuç elde etmesi mümkün olmazdı herhalde. " şeklinde cevap verdi.

    SİYASETTE DE HOCALIK YAPTI

    Erbakan Hoca'nın kendisi gibi şu anda siyaset sahnesinde bulunan birçok ismin de maddi manevi hocalığını hakkıyla yerine getirdiğini belirten Numan Kurtulmuş, rahmet niyazını dile getirerek görüşlerini belirtti.

    www.haberkultur.net




    Kurtulmuş, Erbakan'ın hangi yönünü örnek alıyor? Yorumları