Sema'nın katili için özel ekip kuruldu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-03-2011 (16:04)   Son Mesaj: 03-03-2011 (16:04)    Cevap: 0    Gösterim: 615  

    03-03-2011

    Sema'nın katili için özel ekip kuruldu

    Sema'nın katili için özel ekip kuruldu


    Nilüfer ilçesinde, gölet kenarında bacakları ve boğazı kesilmiş halde cesedi bulunan üniversite öğrencisi Sema Karakoca'nın, cinayet zanlısının yakalanması için başlatılan soruşturma sürüyor.

    Bursa'da, 16 Şubat'ta kaybolduktan sonra önceki gün merkez Nilüfer ilçesinde, üniversite öğrencisi Sema Karakoca'nın katil zanlısı aranıyor.

    Cesedin jandarma sorumluluk bölgesinde bulunması sebebiyle bir yandan Bursa İl Jandarma Alay Komutanlığı ekipleri bir yandan da Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, zanlıyı yakalamak için çalışıyor.
    Bu arada, Uludağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü öğrencisi Sema Karakoca'nın kaybolduğu gün bir eczanenin güvenlik kamerasına görüntülerinin yansıdığı ortaya çıktı.

    Edinilen bilgiye göre, UÜ Felsefe Bölümü öğrencisi Sema Karakoca, 16 Şubat'ta kayboldu. Karakoca 16 Şubat akşamı arkadaşlarıyla birlikte Kent Meydanı'ndaki bir barda doğum gününü kutladıktan sonra ortadan kayboldu. Görükle'deki özel bir yurtta kalan Karakoca'nın arkadaşları kendisinden haber alamayınca, durumu güvenlik güçlerine bildirdi.

    Önceki gün Badırga köyü yakınlarındaki Ayazma mevkiinde su göletinde bulunan bayan cesedi Karakoca ailesini de heyecanlandırdı. Adli Tıp Kurumu'na gelen aile, cesedin kızlarına ait olduğunu bildirdi. Cinayet zanlısının yakalanması için başlatılan çok yönlü soruşturma sürüyor. Hem polis hem de jandarma kurulan özel ekiple katil veya katilleri arıyor.

    Öte yandan Sema Karakoca'nın kaybolduğu güne ait bir güvenlik kamerası görüntülerine ulaşıldı. Görüntülerde Sema Karakoca'nın caddede sakin şekilde yürürken kaydedilen görüntülerine ulaşıldı. Bir eczanenin güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntülerde Karakoca'nın, omuzunda çantası ve elinde poşetlerle sakin bir şekilde yürüdüğü görülüyor.




    Sema'nın katili için özel ekip kuruldu Yorumları