Arkadaşları Bahar için 30 bin TL topladı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-03-2011 (15:06)   Son Mesaj: 03-03-2011 (15:06)    Cevap: 0    Gösterim: 453  

    03-03-2011

    Arkadaşları Bahar için 30 bin TL topladı

    Arkadaşları Bahar için 30 bin TL topladı


    Mersin'in Tarsus Şehit İshak İlköğretim Okulu öğrencileri, beyninde ur olan ve acil olarak ameliyat olması için 50 bin TL’ye ihtiyacı bulunan arkadaşları Bahar Özkur için 30 bin TL para topladı.

    Bahar'ın ameliyat olabilmesi için 20 bin liraya daha ihtiyaç bulunuyor.
    "Tek dileğimiz arkadaşımızın bir an önce sağlığına kavuşması ve aramıza katılmasıdır" diyen minik öğrenciler, kalan miktarın toplanması için de hayırseverleri yardıma çağırdı. Beyninde göze yakın bir yerde oluşan ur nedeniyle Yeditepe Üniversitesi'nde acil ameliyat olması gereken ve ailesinin maddi imkanları yetersiz olan 13 yaşındaki Bahar Özkur"un ameliyatı için yardım kampanyası başlatılmış, konu birçok basın organında geniş yer bulmuştu.

    Arkadaşlarının durumuna üzülen Tarsus Şehit İshak İlköğretim Okulu 8-A sınıfı öğrencileri önce kendi aralarında para toplayıp, durumu diğer sınıftaki arkadaşlarına iletti. Konunun basında da yer alması üzerine birçok veli konuya duyarlı davranarak Okul Müdiresi Şengül Çelikkaya"ya yardım parası teslim etti. 30 bin TL"yi bulan para, Bahar için bir bankada açılan hesaba yatırılacak.

    Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Ethem Sarı, 8-A sınıfına giderek öğrencilere göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı teşekkür etti. Kentte bulunan diğer okullarda da yardım kampanyası başlatıldığını kaydeden Ethem Sarı, "Sizlerin girişimleri ile bu yardım kampanyası yayıldı. Umarım en kısa süre içerisinde istenen 50 bin TL toplanır ve Bahar sağlığına kavuşur." dedi.

    Ana sınıfı öğrencilerinin dahi ceplerindeki harçlıkları vermesinin çok anlamlı olduğuna dikkati çeken Ethem Sarı, "Siz öğrencilerimize, velilerimize, Sayın Kaymakamımıza, basınımıza ve tüm vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum" diye konuştu.

    Bahar"ın sınıf arkadaşlarından Sinem Gül Kendirli, "Bahar"ın durumu bizleri çok üzüyor. Onun sağlığına kavuşması için çevremizdeki herkese yardım etmeleri konusunda söylemlerde bulunduk. Bugün okulumuzda 30 bin TL toplanmış olması bizleri mutlu ediyor. Umarım Bahar bir an önce aramıza sapasağlam döner." şeklinde konuştu.

    Rahatsızlığının belirlendiği günden bu yana okula gidemeyen Bahar Özkur bir an önce ameliyat olup sağlığına kavuşmak ve sınıfındaki yerini almayı hayal ediyor. Bahar Özkur, paranın tamamının temin edilmesi durumunda gelecek hafta içerisinde ameliyat masasına yatacak.




    Arkadaşları Bahar için 30 bin TL topladı Yorumları