Molotof saldırısı MOBESE'de / VİDEO   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-03-2011 (15:07)   Son Mesaj: 03-03-2011 (15:07)    Cevap: 0    Gösterim: 641  

    03-03-2011

    Molotof saldırısı MOBESE'de / VİDEO

    Molotof saldırısı MOBESE'de / VİDEO


    Sultanbeyli'de terör örgütü PKK adına gösteri ve eylem gerçekleştiren şüphelilerin işyerlerine yönelik düzenledikleri molotofkokteylli saldırılar, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.




    Sultanbeyli'de bölücü terör örgütü PKK adına korsan gösteri ve eylem gerçekleştirdiği belirlenen 16 kişi gözaltına alındı.
    Şüphelerin işyerlerine yönelik düzenledikleri molotofkokteylli saldırılar, bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

    Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, yasadışı terör örgütü içerisinde faaliyet gösteren şahıslar tarafından İstanbul genelinde kamu düzenini bozarak güvenliği tehlikeye düşürmek amacıyla kamu ve özel şahıslara ait bina, iş yeri ve araçlara Molotof kokteylli ve taşlı saldırıda bulunan, araç kundaklama ve korsan gösteri eylemlerini organize eden ve bu eylemlere katılan 16 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.

    Şüphelilere yönelik operasyon polis kamerasıyla saniye saniye görüntülenirken, zanlıların işyerlerine yönelik gerçekleştirdikleri molotofkokteylli saldırıların da bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdığı ortaya çıktı. Adliyeye sevk edilen 4 şahıstan 2'sinin tutuklandığı bildirilen açıklamada, 12 şüphelinin bugün adliyeye sevk edildiği belirtildi.

    Yakalanan kişilerin ev, işyeri ve üzerlerinde yapılan aramalarda, 1 adet 7,65 mm çaplı tabanca, 2 adet kurusu sıkı tabanca, 3 adet şarjör, 22 adet MKE yapımı 7,65 mm çaplı fişek ile bol miktarda örgütsel içerikli dijital dokümanlar ve yayınların ele geçirildi.

    Şüphelilerin emniyette yapılan sorgusu sonucu, 17 Ekim 2008 ila 19 Şubat 2011 tarihleri arasında Sultanbeyli'de 20 ayrı eyleme katıldıkları tespit edildi. Molotoflu saldırı, araç kundaklama, taşlı sopalı saldırı, kundaklama ve korsan gösteri eylemlerini gerçekleştiren 12 şüpheli bugün adliyeye sevk edildiği bildirildi.






    Molotof saldırısı MOBESE'de / VİDEO Yorumları