Yıldırım'ın helikopteri havalanamadı /   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-03-2011 (14:58)   Son Mesaj: 03-03-2011 (14:58)    Cevap: 0    Gösterim: 533  

    03-03-2011

    Yıldırım'ın helikopteri havalanamadı /

    Yıldırım'ın helikopteri havalanamadı /


    Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın Bitlis'e gitmek için Muş'ta bindiği helikopter havalimanında zor anlar yaşadı. Beş kişi kapasiteli helikoptere 7 kişinin binmesi nedeniyle helikopter kalkmakta güçlük yaşadı.



    Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hamza Ersan Saner ile birlikte Bitlis'te bir dizi açılışlara katılacak olan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Ankara'dan özel uçakla Muş'a geldi.
    Burada Vali Erdoğan Bektaş, Belediye Başkanı Necmettin Dede ve partililer tarafından karşılanan Bakan Binali Yıldırım, havaalanı önünde kendisini bekleyen Muş Küçük Sanayi Sitesi esnafıyla görüştü. Daha sonra VİP salonunda bir süre dinlenen Bakan Yıldırım, Bitlis'e geçmek üzere bakanlığa ait helikoptere bindi.

    Beş kişi kapasiteli helikoptere 7 kişinin binmesi nedeniyle helikopter kalkmakta güçlük yaşadı. Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hamza Ersan Saner, Muş Valisi Ali Çınar, Ak Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler ve korumaların içerisinde bulunduğu helikopter, havaalanı pistinde rüzgarın etkisiyle kısa bir süre havalanamadı. Helikopter, birkaç manevranın ardından havalanarak Bitlis'e hareket etti







    Yıldırım'ın helikopteri havalanamadı / Yorumları