Erdoğan: BDP, PKK'nın yayın organı gibi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-03-2011 (13:37)   Son Mesaj: 03-03-2011 (13:37)    Cevap: 0    Gösterim: 702  

    03-03-2011

    Erdoğan: BDP, PKK'nın yayın organı gibi

    Erdoğan: BDP, PKK'nın yayın organı gibi


    Başbakan Erdoğan, PKK'nın eskiden kendi illegal yayın organlarını kullanırdı şimdi bir siyasi parti, siyaseti, demokratik zemini tamamen bırakarak terör örgütünün sözcülüğüne soyundu' dedi.

    Başbakan Erdoğan Kamu Güvenliği Müsteşarlığı Hizmet Binası açılışında konuştu.

    Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, şu anda, bir yandan terör örgütü, bir yandan da onun uzantılarının, ortamı tahrik etmek, germek, süreci kışkırtmak için dört bir koldan harekete geçmiş durumda olduğunu ifade ederek, ''Eskiden, terör örgütü kendi illegal yayın organlarıyla, internetle, belli ajanslarla mesajlarını iletiyordu. Şimdi artık bunların bir kenara itildiğine, bir siyasi partinin, siyaseti, demokratik zemini tamamen bırakarak terör örgütünün sözcülüğüne soyunduğunu görüyoruz'' dedi.

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütünün de, onun uzantılarının da, seçim öncesinde bölgeyi ve ülkeyi kışkırtarak buradan nemalanmanın gayreti içinde olduğuna işaret ederek, ''Gençlerin ölümü, anaların gözyaşı, babaların yürek sızısı, kapanan kepenkler, savaş alanına dönmüş sokaklar, caddeler pahasına bir oy avcılığı, bir fırsatçılık söz konusu'' dedi.






    Erdoğan: BDP, PKK'nın yayın organı gibi Yorumları