Erdoğan'dan BDP'ye PKK göndermesi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-03-2011 (12:37)   Son Mesaj: 03-03-2011 (12:37)    Cevap: 0    Gösterim: 488  

    03-03-2011

    Erdoğan'dan BDP'ye PKK göndermesi

    Erdoğan'dan BDP'ye PKK göndermesi


    Başbakan Erdoğan Kamu Güvenliği Müsteşarlığı Hizmet Binası açılışında konuşuyor. Erdoğan, PKK daha önce belli ajansları kullanırken şimdi siyasal parti işinini bırakıp örgütün sözcülüğünü üstleniyor. / CANLI İZLE



    Başbakan Erdoğan Kamu Güvenliği Müsteşarlığı Hizmet Binası açılışında konuşuyor.

    Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

    Türkiye Cumhuriyeti ortak paydasında birleşelim ve birbirimizi sevelim istiyoruz.
    Kısa bir süre önce Ağrı'daydım hemen girişimde Yüzüncü yıl Mahallesi var, iki çocuğun numarasını aldım ve dedim ki akşam size uğrayacam ve akşam uğradım gördüğüm manzara içler acısıydı. Sordum kadına kaç çocuğun var diye 11 çocuğum var dedi. 11 çocuk 2 göz evde kalıyorlar. tabi biz dedik size buralarda ev yapsak, buraları yıksak, dedik. Hanım kardeşim isteriz dedi. Çıktıom dışarda toplananlarla konuştum. Dediler hayvanları ne yapacağız, dedimki biz buralarda toplu hayvan yetiştirme tesisleri kuracağız. Baktım ki bir iki tanesi takoz koyuyor. Dedim engelleme, kanalizasyon, yol hiç birşey yok. Dedimki buraları TOKİ ile yenileyeceğiz. Horosan'da yaptığımız gibi evin altına ağır koyacağız dedim.

    8 yıldır terörü minimize etmek ve bölgenin çehresini değiştirmek için çok büyük mücadele verdim. Bölge halkına sesleniyorum ellerini vicdanlarına koysunlar, biz bu mücadeleyi neden yaptık. Biz mecliste yanlız bırakıldık, biz tüm bu reformları tüm siyasi partilere rağmen yaptık.

    Kirli bir oyun, kirli bir ittifak var burdan itiraf ediyorum. Terör gruplarına taşeronluk yapanlar var. Burdan sesleniyorum Kürt vatandaşlarıma bu oyunu görsünler. Eskiden terör örgütü illegal yollarla mesajlarını iletiyorlardı, şimdi ise bir siyasi parti tüm işlerini kenara bırakmış Terör örgütünün sözcülüğünü üstleniyor.




    Erdoğan'dan BDP'ye PKK göndermesi Yorumları