İzmir'de bir kişi evinin bahçesinde ölü bulundu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-02-2011 (23:06)   Son Mesaj: 03-02-2011 (23:06)    Cevap: 0    Gösterim: 485  

    03-02-2011

    İzmir'de bir kişi evinin bahçesinde ölü bulundu

    İzmir'de bir kişi evinin bahçesinde ölü bulundu


    İzmir'in Ödemiş ilçesinde bir kişi evinin bahçesinde kafasına sert bir cisimle vurularak öldürülmüş olarak bulundu.

    Cinayet, Ödemiş ilçesi Balabanlı Köyü Dombaklı mevkiinde yaşandı. Buradaki evinde yaşayan Ali Ercan'dan (47) üç gündür haber alamayan yakınları kontrol etmek için evine geldi. Evin bahçesine giren köy sakinleri, Ali Ercan'ın cesediyle karşılaştı. Vatandaşlar durumu hemen İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine bildirdi. Bölgeyi kordon altına alan jandarma ekipleri yaptıkları ilk incelemeler sonucu Ali Ercan'ın kafasına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğünü belirledi.
    Ercan'ın cesedi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Ali Ercan'ın, 10 yıl önce Ödemiş Sanayi Sitesi'nde profilcilik işi yapan Ali İnanır'ı evine pencere yaptırmak için çağırdığı ve kafasına sert bir cisimle vurarak öldürdüğü belirtildi. Ali Ercan'ın bu cinayet olayı sonrası yargılanarak mahkum edildiği ve 2008 yılında cezaevinden çıktığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.




    İzmir'de bir kişi evinin bahçesinde ölü bulundu Yorumları