Eroini 'Araba' diye pazarladılar   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-02-2011 (17:08)   Son Mesaj: 03-02-2011 (17:08)    Cevap: 0    Gösterim: 522  

    03-02-2011

    Eroini 'Araba' diye pazarladılar

    Eroini 'Araba' diye pazarladılar


    Konya polisi tarafından düzenlenen operasyonda piyasaya uyuşturucu temin eden 2 şüpheli yakalandı.Şüphelilerin şifreli olarak eroine "araba" dedikleri ortaya çıktı.

    Konya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği'nin yaklaşık 6 aydır yaptığı çalışmada 4 uyuşturucu kuryesi Gaziantep'ten Konya'ya uyuşturucu getirirken yakalanmıştı. 4 şüpheli de mahkeme tarafından tutuklanmasının ardından piyasaya malı gönderen ve pazarlayanları narkotik polisi tespit etti.
    Bugün polisin eş zamanlı düzenlediği baskında Konya'da sokak satıcılarına ve içicilere uyuşturucu sağlayan Ş.Ö. (36) ile Gaziantep'de malları temin edip gönderen C.C. (32) gözaltına alındı. Şüphelilerden Ş.Ö.'nün uyuşturucu maddeyi gönderirken aradığı C.C.'ye, "Güzel bir araba var, çok işine yarar fiyatı 20 bin lira" diyerek anlaştığı tespit edildi. Şuana kadar 4 kişinin tutuklandığı ve asıl sorumluların yakalandığı operasyonda 1 kilo eroin ile 300 adet uyuşturucu hap ele geçirildiği öğrenildi.

    Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen 2 şüpheli uyuşturucu ticareti yapmaktan adliyeye sevk edildi.





    Eroini 'Araba' diye pazarladılar Yorumları