Ayakkabı hırsızı kameraya takıldı / VİDEO   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-02-2011 (16:05)   Son Mesaj: 03-02-2011 (16:05)    Cevap: 0    Gösterim: 616  

    03-02-2011

    Ayakkabı hırsızı kameraya takıldı / VİDEO

    Ayakkabı hırsızı kameraya takıldı / VİDEO


    İzmir'in Buca İlçesinde bir hırsız gözüne kestirdiği evin önünde duran ayakkabıları çalarken güvenlik kamerasına takılı.



    Hırsızlara önlem amacıyla taktırdığı kamera bu kez kapının önünde duran ayakkabıları çalan hırsızı görüntüledi.
    İzmir'in Buca İlçesinde meydana gelen olayda 2 yıl önce evinden 8 bin 500 TL parası çalınan 42 yaşındaki Kenan Karataş evine güvenlik kamerası taktırdı. Hırsızlara önlem amacıyla taktırdığı kamera bu kez kapının önünde duran ayakkabıları çalan hırsızı görüntüledi.

    Olay Onat Caddesi 7 numaralı evde meydana geldi. Gıda toptancılığı ile uğraşan Kenan Karataş, 2009 yılı Şubat ayında tahsil ettiği 8 bin 500 TL'sini bankaların kapalı olması sebebiyle ertesi gün yatırmak üzere evine getirdi. Havaların soğuk olmasından dolayı salonda yatmayı tercih eden Karataş ailesi, sabah uyandığında yatak odasında bulunan 8 bin 500 TL ve cep telefonunun çalındığını fark etti. Kenan Karataş bu olayın ardından önlem amacıyla güvenlik kamerası taktırdı.

    Hırsızlar, güvenlik kamerasının takılmasının ardından biraz kendini biraz güvende ve rahatlamış hisseden Karataş'ın huzurunu yine bozdu. Bu kez kapısının önünden ayakkabıları çalınan Karataş; "Huzurlu günler sona erdi. Güvenlik kamerasını taktırdım. Belirli bir süre geçtikten sonra apartmanda sadece benim dairemin şartelleri ayda 2-3 kez attırılmaya başlandı.

    Ama biz hırsızlığa karşı tedbirli davrandık. Ancak en sonunda bir yolunu bulmuş, apartman kapısını açıp kapının önündeki oğlum İzzet'te (16) ait ayakkabıyı çalmış. Apartmanda 6 aile oturuyor ve sadece benim evimde hırsızlık oluyor. Hala anlamış değilim hırsızlar bizi neden seçiyor" dedi.

    Saniye saniye güvenlik kamerasına yakalanan hırsızın kapının önüne yavaşça yaklaşıp, elindeki broşürü bıraktıktan sonra ayakkabıyı aldığı kaydedildi. Hırsızın merdivenlerden indiği sırada durup ayakkabıyı ayağına ölçtükten sonra kayıplara karıştığı görüldü





    Ayakkabı hırsızı kameraya takıldı / VİDEO Yorumları