Felçli kadını yangından itfaiye kurtardı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-02-2011 (16:07)   Son Mesaj: 03-02-2011 (16:07)    Cevap: 0    Gösterim: 571  

    03-02-2011

    Felçli kadını yangından itfaiye kurtardı

    Felçli kadını yangından itfaiye kurtardı


    Şişli’de bir apartmanın bodrum katında çıkan yangında dumandan etkilenen ve pencereden yardım isteyen felçli kadın, itfaiye ekipleri tarafından binadan çıkartıldı.

    3. kata uzatılan itfaiye sepetine binemeyen kadın, yangının söndürülüp dumanın tahliye edilmesinin ardından aşağı indirilerek hastaneye kaldırıldı.
    Yangın Feriköy Şahmerdan Sokak 16 numaradaki Pek apartmanının bodrum katındaki kömürlükte çıktı. Birinci kattaki vatandaşların sobadan çıkan külleri kömürlükte bir çuvala koymasının ardından bir süre sonra çuval alev aldı. Alevler kömürlükte diğer eşyalara sıçramasıyla büyüdü.

    Biranda tüm binayı dumanlar kapladı. Olay yerine ulaşan itfaiye erleri hemen çalışmalara başlayarak alevlere müdahale etti.

    Bu arada üst katlarda kalan insanlar hemen dışarı çıkartıldı. Ancak üçüncü katta evde yalnız olan ve kısmi felçli olduğu öğrenilen 60 yaşındaki Pamuk Zeren, evde mahsur kaldı.

    Pencereye çıkarak yardım isteyen Zeren"i kurtarmak için itfaiye daireye merdiven uzattı. Aynı zamanda tansiyon hastası olan Zeren, itfaiye sepetine çıkmayı kabul etmedi.

    Bunan üzerine itfaiye daireye girerek içerideki dumanı tahliye etti. Zeren daha sonra itfaiye ekipleri tarafından binadan çıkartıldı.

    Bina çıkışında yangına neden olan 1. kattaki komşusuna kızan Zeren, "Külü kömürlüğe bıraktın. Bizi de yakacaktın kendini de" diye tepki gösterdi. Yaşlı kadın daha sonra ambulansa alınarak hastaneye kaldırıldı.

    Polis yangınla ilgili inceleme başlattı.




    Felçli kadını yangından itfaiye kurtardı Yorumları