Erbakan'ın kabri ziyaretçi akınına uğradı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-02-2011 (15:58)   Son Mesaj: 03-02-2011 (15:58)    Cevap: 0    Gösterim: 458  

    03-02-2011

    Erbakan'ın kabri ziyaretçi akınına uğradı

    Erbakan'ın kabri ziyaretçi akınına uğradı


    Dün toprağa verilen eski Başbakan ve SP Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın kabri, sabah saatlerinde sevenlerinin akınına uğradı.

    20 yıldır Erbakan'ın yakın koruması olan Abdurrahman Akyüz, "Hocam son nefesine kadar ülke için mücadele etti" dedi.

    Dün toprağa verilen Milli Görüş'ün lideri merhum Erbakan'ın sevenleri ve aile yakınları ile çok sayıda vatandaş, bu sabah erken saatlerde kabri başına gelerek dua edip Kur'an okudu. Sabah namazının ardından Erbakan'ın Merkez Efendi Kabristanı'ndaki mezarı başına gelerek dua edenler arasında, 20 yıl boyunca yanından ayırmadığı yakın koruması Abdurrahman Akyüz de vardı.

    Akyüz, merhum Erbakan'ın mezar taşına yaslanarak uzun süre dua edip Kur'an okudu. Daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akyüz, "Hocam son nefesine kadar ülke için mücadele etti. Bize hep mücadele örneği sundu" dedi. 20 yıl boyunca gönüllü olarak Erbakan'ın korumalığını yaptığını kaydeden Akyüz, pek çok sırrı paylaştıklarını kaydetti.

    Öte yandan, dün akşam Anadolu Gençlik Derneği'nce merhum Erbakan için Sultanahmet Camii'nde mevlit okutulmuştu.




    Erbakan'ın kabri ziyaretçi akınına uğradı Yorumları