5 çocuğunun gözü önünde dayak yedi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-02-2011 (14:07)   Son Mesaj: 03-02-2011 (14:07)    Cevap: 0    Gösterim: 576  

    03-02-2011

    5 çocuğunun gözü önünde dayak yedi

    5 çocuğunun gözü önünde dayak yedi


    Sinop'ta 5 çocuk annesi bir kadın çocuğunun gözleri önünde eşinden dayak yedi. Gördüğü şiddet nedeniyle yürüyemeyecek hale gelen kadın İstanbul'daki ailesine sığındı.

    Sinop'ta 5 çocuğunun gözü önünde eşinden dayak yiyen kadın, 9 günlük esaretin ardından evinden kaçarak İstanbul'daki ailesine sığındı. Gördüğü şiddet nedeniyle yürüyemeyecek hale gelen ve eşi hakkında adliyede suç duyurusunda bulunan S.Ş., yetkililerden yardım istedi.

    Sinop'un Durağan ilçesinde yaşanan olay, iddiaya göre şöyle gelişti. 40 yaşındaki 5 çocuk annesi S.Ş., eşi Y.Ş.'ye bıraktığı harçlığın az olduğunu ve yetmeyeceğini söyledi. Bunun üzerine S.Ş. ve Y.Ş. arasında tartışma çıktı. Öfkesine hakim olamayan Y.Ş., eşi S.Ş.'yi tekme tokat dövdü. Talihsiz kadın, yediği dayağın ardından ayaklarını bile hissedemeyecek duruma geldi. Çocukların gözü önünde yaşanan bu olayın ardından eşinin baskısı ile 9 gün boyunca dışarı çıkamayan kadın, ilk fırsatta evden uzaklaşarak İstanbul'da yaşayan anne ve babasının yanına sığındı.

    Gaziosmanpaşa Adliyesi'nde savcılığa suç duyurusunda bulunan S.Ş., anne ve babasının oturduğu daireye komşularının yardımı ile çıkarıldı. Önce otomobildin inen ve bir sandalyeye oturtulan S.Ş., apartman girişine kadar taşındı. Sandalye ile taşınırken zorlanan komşuları çareyi S.Ş.'yi battaniye ile taşımakta buldu. S.Ş., apartmandaki merdivenlerden battaniye ile çıkarılırken yaşadığı acı ise yüzüne yansıdı.

    Yaşadıklarını İHA muhabirine anlatan S.Ş., "Eşim eve harçlık bırakmıştı. 'Bu yetmez, biraz daha bırakır mısın?' dedim. Ve aramızda bir tartışma yaşandı. Ardından beni dövdü. Saçlarımdan tutarak beni fırlattı. Beni tekme tokat dövdü. Öyle bir duruma geldim ki bacaklarımı hissetmiyorum" dedi.
    Yaşadığı olay sırasında çocuklarının da yanında olduğunu dile getiren S.Ş., "Buradan Sayın Başbakan ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı'mıza sesleniyorum. Kadınlara yapılan bu şiddet artık son bulsun. Yasalarda mı bir değişiklik yapılıyor yoksa başka bir önlem mi alınıyor, artık bunun bir önüne geçilsin. Ben şu an hayatımdan endişe ediyorum" şeklinde konuştu.

    Daha önce de eşinin saldırılarına maruz kaldığını vurgulayan S.Ş., "Benzeri bir olay daha yaşamıştık 4 yıl önce. Annemin evine gelmiştim. Peşimden gelmiş. Beni aşağı çağırmıştı konuşmak için. Meyve suyuma ilaç koymuş. Beni buradan uyutarak götürmüştü" diye konuştu




    5 çocuğunun gözü önünde dayak yedi Yorumları