MHP, korsan taksicileri yarım saatte bitirecek   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-02-2011 (12:58)   Son Mesaj: 03-02-2011 (12:58)    Cevap: 0    Gösterim: 535  

    03-02-2011

    MHP, korsan taksicileri yarım saatte bitirecek

    MHP, korsan taksicileri yarım saatte bitirecek


    MHP Kastamonu Milletvekili Mehmet Serdaroğlu, korsan taksiciliğe verilen cezaların artırılmasını öngören kanun teklifini iki yıl önce verdiğini anımsatarak, ''Çözüm önerimiz ve teklifimiz hazır. Korsan taksiciliği yarım saatte bitirelim'' dedi.

    Serdaroğlu, düzenlediği basın toplantısında, yasal taksicilerin korsan taksiciler yüzünden geçinemez duruma geldiklerini ifade etti.
    Taksicilerin, ''AK Parti iktidarı döneminde ekonomik krizlerle küçülen ekmeklerini'' bir de kaydı olmayan, vergi vermeyen, sorumluluk taşımayan korsanlarla paylaşmak durumunda kaldıklarını belirten Serdaroğlu, korsan taksicilerin ücret tarifeleri bastırarak dağıtıklarını ve verilen cezalardan da korkmadıklarını vurguladı.

    İktidar yetkililerinin sorunu çözmek için herhangi bir adım atmadığı gibi adım atanı da durduklarını savunan Serdaroğlu, 2009 yılında korsan taksicilere verilen cezaları artırılmasını öngören kanun teklifinin İçişleri Komisyonunda görüşülmeyi beklediğini söyledi.

    Teklifinin doğrudan gündeme alınması için verdiği önergenin de AK Parti milletvekillerinin oylarıyla reddedildiğini ifade eden Serdaroğlu, ''Sayın Başbakan'ın niyeti seçim öncesi taksicilerin ağzına bir parmak bal çalarak siyaset yapmak değilse, biz 2 yıldır hazırız. Çözüm önerimiz ve teklifimiz hazır. Korsan taksiciliği yarım saatte bitirelim'' dedi.

    Serdaroğlu, toplantıda, korsan taksilerin ücret tarifelerinin yer aldığı ilanları gösterdi.

    AA




    MHP, korsan taksicileri yarım saatte bitirecek Yorumları