Yıkılan korkuluk tehlike saçıyor   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-02-2011 (12:58)   Son Mesaj: 03-02-2011 (12:58)    Cevap: 0    Gösterim: 547  

    03-02-2011

    Yıkılan korkuluk tehlike saçıyor

    Yıkılan korkuluk tehlike saçıyor


    Zonguldak’ta bakımsız kaldırım korkulukları tehlike saçıyor. Merkez ilçeye bağlı Yenimahalle’de, kaldırım kenarındaki korkuluk duvarının yıkılması, özellikle küçük yaşta çocukları olan aileleri korkutuyor.

    Çocuklarının okula gelip giderken kullandığı kaldırımdan aşağıya düşecekler diye sürekli tedirgin olduklarını ifade eden Şahin Katmer isimli vatandaş, "Gördüğünüz gibi buradan korkuluklar düşmüş. Çocuklarımız toplu halde buradan geçerken yüreğimiz ağzımıza geliyor.
    Çok yüksek bir yer. Allah korusun birisi düşse sonuçlarını düşünmek bile istemiyorum. Bir kaza yaşanmadan Belediye yetkililerinden bu soruna acil bir çözüm bulmalarını istiyoruz." diye konuştu.

    Kaldırımın çok yüksek bir yerde olduğu için yanından geçerken düşme korkusu yaşadıklarını dile getiren TOKİ Yeni Mahalle İlköğretim Okulu öğrencilerinden Batuhan Arslan(13) ve Hakan Açıcı(12), "Aşağısı uçurum. Düşmekten çok korkuyoruz.

    Çoğu kimse buradan geçerken korkuluğun olmadığının farkında bile değil. Yetkililerin burayı yapmasını istiyoruz."dedi.




    Yıkılan korkuluk tehlike saçıyor Yorumları