Çay poşetinin içinden silah çıktı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-02-2011 (12:07)   Son Mesaj: 03-02-2011 (12:07)    Cevap: 0    Gösterim: 606  

    03-02-2011

    Çay poşetinin içinden silah çıktı

    Çay poşetinin içinden silah çıktı


    Diyarbakır polisinin gerçekleştirdiği operasyonda çay poşetlerinin içine saklanmış mühimmat ele geçirildi.

    Diyarbakır polisinin gerçekleştirdiği operasyonda silah kaçakçılığı ve ticareti yapan 2 kişi ile birlikte çay poşetlerinin içine gizlenmiş 9 adet uzun namlulu silah ile çok sayıda mühimmat ele geçirildi.
    Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından silah kaçakçılığı ve ticareti yapanlara yönelik operasyon düzenlendi.

    Düzenlenen operasyonda, Kuzey Irak'tan temin ettikleri uzun namlulu silahları Diyarbakır'a getiren 2 kişi yakalandı. Yakalanan şahıslara ait araçta yapılan aramalarda bagaj bölümünde çay poşetlerinin içerisine gizlenmiş vaziyette; 9 adet uzun namlulu silah, bu silahlara monte edilmiş şekilde 9 adet dürbün ve 9 adet fener, dürbün ve fenerlerin silaha montajında kullanılan 9 adet alyan anahtarı ele geçirildi.

    Operasyonda gözaltına alınan 2 kişinin ifadeleri alındıktan sonra sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi.




    Çay poşetinin içinden silah çıktı Yorumları