Sakarya'da 4 ev yangında kül oldu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-02-2011 (12:07)   Son Mesaj: 03-02-2011 (12:07)    Cevap: 0    Gösterim: 646  

    03-02-2011

    Sakarya'da 4 ev yangında kül oldu

    Sakarya'da 4 ev yangında kül oldu


    Sakarya'nın Karasu ilçesinde dört yazlık ev bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında kullunılmaz hale geldi. Polis yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlattı.

    Olay, Batı Karadeniz Caddesinde yazlık evlerin bulunduğu alanda meydana geldi. İddiaya göre, cadde üzerinde bir yazlık evde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler diğer yazlık evlere sıçradı.

    Yangını görenler itfaiyeden yardım istedi. Olay yerine gelen Karasu Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahalede yetersiz kalınca Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ile Orman Bölge Müdürlüğünden yardım istendi. Olay yerine çok sayıda itfaiye aracı ile orman arazözü gönderildi.

    Yazlık evlerin ahşap olması ve alevlerin hızla yükselmesiyle birlikte devreye iş makinaları girdi. Yazlık evlerde bulunan mutfak tüplerinin de patlamasıyla yangının şiddeti artarken olay yerine gelen polisler çevre güvenliği aldı. Ekiplerin yoğun çabası sonrasında yangın güçlükle kontrol altına alındı. İtfaiye ekipleri soğutma çalışması yaptı. Yangında, iki yazlık ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Polis yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlattı.




    Sakarya'da 4 ev yangında kül oldu Yorumları