Genç babanın cesedi aracın bagajında bulundu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-02-2011 (01:08)   Son Mesaj: 03-02-2011 (01:08)    Cevap: 0    Gösterim: 592  

    03-02-2011

    Genç babanın cesedi aracın bagajında bulundu

    Genç babanın cesedi aracın bagajında bulundu


    Başkent’te bir haftadır kendisinden haber alınamayan iki aylık çocuk babası İsa Aslan’ın (24) kendi aracının bagajında cesedi bulundu.

    Polis, çevresinde çok yardımsever ve iyi niyetli biri olarak bilinen Aslan"ın sır ölümünü araştırıyor.
    Olay akşam saatlerinde Şehit Cemalettin Caddesi üzerinde meydana geldi. Geçtiğimiz Salı gününden beri kendisinden haber alınamayan İsa Aslan"ın 06 GL 010 plakalı aracını bir arkadaşı cadde üzerinde park edilmiş vaziyette gördü. Aslan"ın arkadaşı, durumu genç adamın babasına haber verdi. Baba Aslan da vakit kaybetmeden oğlunun aracının belirtilen adreste görüldüğünü polise bildirdi. Polis ekipleri ihbarı değerlendirerek otomobilin bulunduğu yere gitti. Otomobil ve çevresinde araştırma yapan ekipler aracın bagajını açtıklarında korkunç manzarayla karşılaştı. İsa Aslan"ın cesedi aracının bagajında bulundu. Bölgeye Olay Yeri İnceleme ekipleri sevk edildi. Olayın meydana geldiği yere gelen ekipler araçta ve cesette parmak izi incelemesi yaptılar. Yapılan ilk belirlemede Aslan"ın vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı bıçak darbeleriyle öldürüldüğü ve cesedinin de aracın bagajına atıldığı tespit edildi.

    Çevresinde çok sevilen ve yardımsever biri olduğu öğrenilen Aslan"ın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu"na kaldırıldı. Evli ve iki aylık bir çocuk babası olduğu öğrenilen Aslan"ın sır ölümü araştırılıyor.

    Genç adamın amcası CİHAN"a yaptığı açıklamada, Aslan"ın bir haftadır kayıp olduğunu ve ailesinin karakola kayıp ilanı verdiklerini anlattı. Yoldan geçmekte olan bir arkadaşının yeğeninin otomobilini cadde üzerinde görmesiyle olayın ortaya çıktığını söyleyen amca Aslan, genç adamın düşmanının olmadığını ve çevresinde çok sevilen bir kişi olduğunu belirtti.




    Genç babanın cesedi aracın bagajında bulundu Yorumları