Aynı mahallede 14 evi soydu   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-01-2011 (15:06)   Son Mesaj: 03-01-2011 (15:06)    Cevap: 0    Gösterim: 679  

    03-01-2011

    Aynı mahallede 14 evi soydu

    Aynı mahallede 14 evi soydu


    Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Elmatepe mahallesinde hırsızlık yaptığı anlaşılan ve İstanbul’da yakalanan Mahmut Şahin’in, Elmatepe’ de 14 eve daha girdiği tespit edildi.

    Mahmut Şahin"in Konya Akşehir" de meydana gelen kasa hırsızlığını da yaptığı, Ereğli Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin titiz çalışması sonucu ortaya çıkarıldı.
    Elmatepe Mahallesi'nde vatandaşların korkulu rüyası haline gelen hırsız, Ereğli Asayiş Büro amirliği ekiplerinin sıkı çalışması ve elde ettikleri delilleri iyi değerlendirmesi sonucu yakalanmıştı.

    İstanbul Kartal"da oturan ve 50'nin üzerinde hırsızlık dosyası bulunan Mahmut Şahin (29) Ereğli Asayiş Büro Amirliğince alınarak Ereğli" ye getirilmiş ve çıkartıldı mahkemece tutuklanarak Ereğli Cezaevine gönderilmişti.

    Asayiş Büro amirliği ekipleri, hırsızlık olayları ile ilgili yaptığı araştırmada Mahmut Şahin"in Elmatepe" de ki 14 hırsızlık olayını da gerçekleştiği bilgisine ulaştı. Hırsızlıklarla ilgili yapılan çalışmanın ardından toplanan delillerin savcılığa teslim edileceği öğrenildi.

    Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Niyazi Koçak konuyla ilgili olarak açıklamasında, "Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro amirliği olarak hırsızlık olaylarına karşı çalışmalarımızı derinleştirerek sürdürüyoruz.

    Son olarak geçtiğimiz aylarda Elmatepe mahallesinde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili bir kişiyi tespit ettik. Tespit edilen ve Adliyeye çıkartılan kişi 2 evde yaptığı hırsızlık olayından tutuklanmasına karar verildi.

    Araştırmanın derinleştirilmesinin ardından aynı kişinin aynı mahallede 14 ayrı eve daha girdiğini tespit ettik. Elde edilen deliler toplandıktan sonra bu delilleri mahkemeye teslim edeceğiz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğünün hırsızlık başta olmak üzere diğer suçlara karşıda mücadelesi devam edecek." dedi.

    KARDEŞİ DE AZILI HIRSIZ ÇIKTI

    Abisinin mahkemeye çıkacağı gün Ereğli" ye gelen Muhammet Şahin" nin de (27) Çaycuma ilçesi Jandarma bölgesinde 6 evde gerçekleştirdiği hırsızlık nedeni ile arandığının bildirilmesi üzerine Asayiş ekiplerince gözaltına alınmış ve Çaycuma Jandarma kuvvetlerine teslim edilmişti. Kardeş Muhammet Şahin çıkarıldığı Çaycuma adliyesinde tutuklanarak cezaevine gönderildi.




    Aynı mahallede 14 evi soydu Yorumları