Şanlıurfa Finlandiya Cumhurbaşkanını ağırlayacak   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-01-2011 (14:54)   Son Mesaj: 03-01-2011 (14:54)    Cevap: 0    Gösterim: 542  

    03-01-2011

    Şanlıurfa Finlandiya Cumhurbaşkanını ağırlayacak

    Şanlıurfa Finlandiya Cumhurbaşkanını ağırlayacak


    Şanlıurfa'ya yurt dışından, cumhurbaşkanlığı düzeyinde ilk defa bir devlet büyüğü geliyor. 30 Mart 2011'de Finlandiya Cumhurbaşkanı eşiyle birlikte Şanlıurfa'ya gelecek.

    Şanlıurfa'ya 30 Mart 2011'de gelmesi beklenen Finlandiya Cumhurbaşkanı Tarja Halonen'e eşi Pentti Arajarvi ve Finlandiya'nın Ankara Büylükelçisi Kirsti Eskelinen de eşlik edecek. Şanlıurfa'nın tarihi ve turistik yerlerini gezecek olan Finlandiya Cumhurbaşkanı ve eşi, aynı günün akşam saatlerinde kentten ayrılacak.

    Finlandiya Cumhurbaşkanı Tarja Halonen'in Şanlıurfa gezisi öncesi programı belirlemek için Finlandiya'nın Ankara Büylükelçisi Kirsti Eskelinen ve beraberindeki 8 kişilik heyet bugün Şanlıurfa Belediye Başkan Vekili Ahmet Al'ı ziyaret etti. Programla ilgili detayları Ahmet Al ile görüşen Finlandiya'nın Ankara Büylükelçisi Kirsti Eskelinen, programda herhangi bir değişiklik olmazsa 30 mart saat 10,30'da cumhurbaşkanının Şanlıurfa'da olacağını söyledi. Finlandiya Cumhurbaşkanı Tarja Halonen'un Şanlıurfa Belediyesi'ni de ziyaret edeceğini belirten Ankara Büylükelçisi Kirsti Eskelinen'e Ahmet Al, "Bundan memnuniyet duyarız.

    Finlandiya Cumhurbaşkanı Tarja Halonen ve eşini Urfa'da ağırlamaktan onur duyarız" ifadelerini kullandı Finlandiyalı heyetin ziyaretinin sonunda Şanlıurfa Belediye Başkan Vekili Ahmet Al, Finlandiya'nın Ankara Büyükelçisi ve beraberindeki 8 kişilik heyete Şanlıurfa'ya özgü çeşitli hediyeler verdi.





    Şanlıurfa Finlandiya Cumhurbaşkanını ağırlayacak Yorumları