En yakın koruması: Görevim bugün bitti   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-01-2011 (13:58)   Son Mesaj: 03-01-2011 (13:58)    Cevap: 0    Gösterim: 641  

    03-01-2011

    En yakın koruması: Görevim bugün bitti

    En yakın koruması: Görevim bugün bitti


    Necmettin Erbakan'ın 30 yıldır korumalığını yapan "Sakaryalılar Grubu"nun üyesi Abdurrahman Akyüz, 'Hoca'nın ayağını yıkayan fotoğrafları nedeniyle uzun süren kamuoyunun gündeminde konuşulan koruma konuştu.

    Eski Başbakan ve Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın 30 yıldır korumalığına yapan ve ayağını yıkayan fotoğrafları nedeniyle uzun süren kamuoyunun gündeminde konuşulan "Sakaryalılar Grubu"nun üyesi Abdurrahman Akyüz, konuştu.
    Akyüz, "bizim görevimiz bugün bitti. Yolculuğumuz buraya kadarmış." dedi.



    'Ayağını onurla yıkadım gurur duyuyorum'

    Erbakan'ın bıraktığı boşluğun doldurulamayacağını belirten Akyüz, abdest alan Erbakan'ın ayağını yıkarken görüntülendiği fotoğraf için "Adım ayakçı korumaya çıktı ama hâlâ gurur duyuyorum" dedi.

    Akyüz şöyle konuştu: "Evet, o gün hocamın ayaklarını ben yıkadım. Trabzon Ofluyum. Akrabalarım arasında çok sayıda CHP'li vardır. Bana hep sordular. 'Ayak mı yıkanır' diye. Ama ben o gün onurla yaptım o işi. Bugün de o işi yaptığım için gurur duyuyorum. O boşluğu doldurulmayacak büyük bir maneviyattı. Benim de görevim artık bitti. Yolculuğumuz buraya kadarmış."





    Abdurrahman Akyüz'ün, Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan için Fatih Camii'nde düzenlenen cenaze merasiminde 30 yıldır yanından ayrılmadığı Hoca'sına son görevini hemen tabutunun başında yaptığı görüldü.



    HABERTÜRK-HABER 7




    En yakın koruması: Görevim bugün bitti Yorumları