Mesut Yılmaz CHP'den aday olacak mı?   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-01-2011 (12:36)   Son Mesaj: 03-01-2011 (12:36)    Cevap: 0    Gösterim: 588  

    03-01-2011

    Mesut Yılmaz CHP'den aday olacak mı?

    Mesut Yılmaz CHP'den aday olacak mı?


    Namık Kemal Zeybek'in genel başkanlığa seçilmesinden sonra DP'den istifa eden eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın Haziran ayında yapılacak genel seçimde CHP'den aday olabileceği konuşulmaya başlandı.

    Yılmaz'ın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın memleketi olan Rize'den CHP adayı olup olmayacağını merak konusu oldu.
    CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ise konuyla ilgili sorulara, "Rizeliler, CHP'yi Rize'de görmek istiyor" yanıtı verdi.

    Türkiye'nin seçim sürecine girmesiyle birlikte ittifakların yanı sıra kamuoyunda tanınan gası isimlerin adaylığı da kulislerde konuşulmaya başlandı. Yılmaz, 2007 seçiminde Rize'den bağımsız milletvekili seçilmişti. Yılmaz, Zeybek'in genel başkan seçilmesinin ardından ise sonradan milletvekili olarak katıldığı DP'den istifa etmişti. Yılmaz'ın, Erdoğan'ın memleketi olan Rize'den bu kez CHP listesinden aday olabileceği söylentileri kulislerde konuşulmaya başlandı. Yılmaz cephesinden ise iddialarla ilgili olumlu ya da olumsuz bir yorum yapılmadı.

    Milliyet




    Mesut Yılmaz CHP'den aday olacak mı? Yorumları