Erbakan'ın mahalle esnafı: Bir çınar yıkıldı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-01-2011 (11:54)   Son Mesaj: 03-01-2011 (11:54)    Cevap: 0    Gösterim: 496  

    03-01-2011

    Erbakan'ın mahalle esnafı: Bir çınar yıkıldı

    Erbakan'ın mahalle esnafı: Bir çınar yıkıldı


    Necmettin Erbakan'ın İstanbul'daki evinin bulunduğu Fatih Halıcılar Caddesi'ndeki esnaf hüzünle cenaze namazını bekliyor. Mahalle esnafı adeta bir çınarın yıkıldığını söyledi.

    Halıcılar Caddesi Numara 4'te bulunan Erbakan'ın evinin bulunduğu mahalle esnafı çok kıymetli bir insanı kaybetmiş olmaktan dolayı hüzünlü olduğunu ve adeta bir çınarın yıkıldığını söyledi.
    Halıcılar Caddesi'ndeki Düğün Salonu'nu işleten Raman Tunç, "Türk milleti için büyük bir çınar gitti diye düşünüyorum. Her bayram kendisini ziyaret ederdik. Bizler evine giderdik. Bayramlarda bize ikramlarda bulunurdu." şeklinde konuştu.

    Halıcılar Caddesi'nde bulunan Renk Stüdyo'nun sahibi Zeki Pehlivan da, "Hocamın mekanı cennet olsun, İslam aleminin ve Türkiye'nin dama taşlarından biriydi, buradaki esnafla ilişkisi gayet iyiydi. Kendisini hayırla yad ediyoruz. Valide hanımları varken her bayram burada bayramlaşırdık. Elini öpmeden Ankara'ya göndermezdik." dedi.






    Erbakan'ın mahalle esnafı: Bir çınar yıkıldı Yorumları