Erbakan için Hollanda'dan 300 kişi geliyor   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-28-2011 (23:57)   Son Mesaj: 02-28-2011 (23:57)    Cevap: 0    Gösterim: 497  

    02-28-2011

    Erbakan için Hollanda'dan 300 kişi geliyor

    Erbakan için Hollanda'dan 300 kişi geliyor


    Hollanda'da kalabalık bir grup, Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın yarın yapılacak cenaze törenine katılmak üzere İstanbul'a gitti.

    Yaklaşık 300 kişiden oluşan grup, Schiphol Havaalanından THY'ye ait uçakla yola çıktı.
    Vefatın tüm İslam aleminde büyük bir üzüntüye yol açtığını belirten Güney Hollanda Milli Görüş Federasyonu Teşkilatlanma Başkan Yardımcısı Mehmet Erdoğan, havaalanında gazetecilere yaptığı açıklamada, gün içerisinde farklı uçaklarla Hollanda'dan çok sayıda kişinin de Türkiye'ye gittiğini söyledi.

    Necmettin Erbakan'ın ideal ve projelerinin ölümünden sonra da devam edeceğini kaydeden Erdoğan, "hocamızın açtığı yolda yürümeye devam edeceğiz" dedi.

    Güney Hollanda Milli Görüş Federasyonu Gençlik Kolu Başkanı Hasan Hüseyin Göğüş ise, geçen hafta tedavi gördüğü hastanede ziyaret ettiği Erbakan'ın kendileriyle adeta bir veda konuşması yaptığını söyledi. Göğüş, Erbakan'ın kendilerine, "yerinize geri gidin, çalışın, çalışın, çalışın" dediğini aktardı.

    AA




    Erbakan için Hollanda'dan 300 kişi geliyor Yorumları