Erbakan'a 81 ilden toprak getirilecek   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-28-2011 (22:56)   Son Mesaj: 02-28-2011 (22:56)    Cevap: 0    Gösterim: 506  

    02-28-2011

    Erbakan'a 81 ilden toprak getirilecek

    Erbakan'a 81 ilden toprak getirilecek


    Saadet Partisinin Türkiye çapındaki teşkilatlarının eski başbakanlardan ve Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın yarın yapılacak cenaze töreni için 81 ilden toprak getireceği bildirildi.

    Saadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve İl Sekreteri Fahri Şahin, konuya ilişkin AA muhabirine yaptığı açıklamada, partinin bir talimatı olmamasına rağmen partililerin böyle bir kararı olduğunu öğrendiklerini belirtti.
    Şahin, ''Aldığımız duyumlara göre merhum Hocamız Necmettin Erbakan'ın doğduğu ilimiz Sinop başta olmak üzere 81 il teşkilatımızda böyle bir hazırlık olduğunu öğrendik. Partililerimiz cenaze törenine gelirken geldikleri ilin en önemli yerlerinden toprak getirerek hocamızın mezarına bırakacak. Ayrıca yurtdışından Mekke'den, Medine'den ve Bosna Hersek'ten de cenazeye gelenler memleketlerinin en önemli yerlerinden toprak getirecek'' diye konuştu.

    AA




    Erbakan'a 81 ilden toprak getirilecek Yorumları