Sakık: Hocamızda mağdurlardan biriydi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-28-2011 (18:37)   Son Mesaj: 02-28-2011 (18:37)    Cevap: 0    Gösterim: 477  

    02-28-2011

    Sakık: Hocamızda mağdurlardan biriydi

    Sakık: Hocamızda mağdurlardan biriydi


    BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık, ''28 Şubat'ta halkın iradesiyle ilgili kışladan medet umanlar timsah gözyaşı akıtmamalıdır'' dedi.

    Saadet Partisi Genel Merkezine gelerek taziye ziyaretinde bulunan Sakık, vefat haberini Diyarbakır'daki bir toplantıda aldıklarını belirterek, ''Mekanı cennet olsun. Bu ülkede mağdurlardan biridir sevgili hocamız'' diye konuştu.
    Bugünün 28 Şubat'ın yıl dönümü olduğuna işaret eden Sakık, şunları kaydetti:

    ''Dünden bugüne kadar bir muhasebe yaptığımızda, 28 Şubat'ın mağdurlarının ne kadar haklı olduğunu hep birlikte görüyoruz. Bugün hayatın her alanında hocayla ilgili övgüler alıyoruz. Hoca bunu hak ediyor ama hocayla ilgili 28 Şubat'ta halkın iradesiyle ilgili kışladan medet umanlar timsah gözyaşı akıtmamalıdır.

    Bu ülkede sağlar sümen altı ve ölüler de kahraman ilan edilmemelidir. Herkes yaşarken hak ettiği karşılığı görebilmelidir. Onun için diyoruz ki 28 Şubat'tan hep birlikte hesap sorabilmeliyiz. Gerçekten iyi bir şey yapmak istiyorsak ve hocanın ruhunu şad etmek istiyorsak timsah gözyaşları değil, bunlardan hep birlikte hesap sormalıyız. Mekanı cennet olsun. Hepimiz duacıyız.''

    Sakık ile birlikte BDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan da Saadet Partisi Genel Merkezi'ne geldi.




    Sakık: Hocamızda mağdurlardan biriydi Yorumları