Arınç: Türkiye'ye hizmeti Allah rızası bildi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-28-2011 (16:34)   Son Mesaj: 02-28-2011 (16:34)    Cevap: 0    Gösterim: 581  

    02-28-2011

    Arınç: Türkiye'ye hizmeti Allah rızası bildi

    Arınç: Türkiye'ye hizmeti Allah rızası bildi


    Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, vefat eden Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan için önemli açıklamalarda bulundu.

    Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, tebrik ziyareti için geldiği Manisa'da vefat eden Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan için, "Siyaseti gerçek anlamda yaşayan düşünen bir insandı. Türkiye'ye hizmet etmeyi Allah'ın rızası bilen bir insandı" dedi.
    Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Arınç, Manisa'da yeni atanan AK Parti İl ve Merkez İlçe başkanlarını ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini sundu. Arınç, yeni il başkanlığına atanan Murat Baybatur'u, Merkez İlçe Başkanlığına atanan Berk Mersinli'yi ziyaret etmek, onları tebrik etmek için geldiğini anlattı. Her iki arkadaşını candan tebrik ettiğini belirten Arınç, şöyle konuştu:

    "Murat Baybatur, il yönetiminde daha önce gençlik kollarında önemli görev ve sorumluluk almıştı. Şimdi il başkanı olarak genel merkezimiz tarafından genel başkanımız tarafından atandılar. Bildiğiniz gibi il başkanlığı için bir çok arkadaşımızın ismi geçmişti.

    Ama genel merkezimizin takdiri sayın Baybatur ile ilgili oldu. Sayın Berk Mersinli de partimizin bütün kademelerinde çalışmış genç değerli başkanımızdır. Ona da hayırlı olsun diyoruz. Manisa için ülkemiz için de her iki sorumluluk alan arkadaşımıza başarılar diliyorum. Geçmişteki başarılarının artarak devam etmesini diliyorum. Her iki arkadaşımız da listelerini genel merkezimize takdim edeceklerdir. Onların da Manisa'nın bütününü temsil eden arkadaşlarımızdan olacağını düşünüyorum."

    Manisa'nın AK Parti'nin güçlü olduğu illerden biri olduğunu belirten Arınç, her seçimde 300 bine yakın oy aldıklarını söyledi. Arınç, son referandumda da Manisa'nın 400 bin üzerinde evet oyu kullanmak suretiyle yine başarılı bir sonuç aldığını anlatan Arınç, şunları söyledi: "Birkaç bin hayır oyunun fazla çıkması bizi üzmüş değildir. Biz Manisa'nın güzel insanlarının anayasa değişikliğine destek vermek suretiyle çok hayırlı bir iş yaptığına inanıyoruz."

    TÜRKİYE'YE HİZMET ETMEYİ ALLAH'IN RIZASI BİLEN İNSANDI

    Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın vefatıyla ilgili de konuşan Arınç, sözlerine şöyle devam etti: "Muhterem başbakanımız, yıllardır birlikte siyaset yaptığımız güzel insan Necmettin Erbakan hocamızın vefatını hepimiz üzüntüyle öğrendik. 35 yılının yanında siyaset yaparak geçirdiğim bu güzel insan için Allah'tan rahmet diliyorum.

    Allah cennetlerine koysun. Evlatlarına, çocuklarına ve sevenlerine sabır versin." Erbakan hocanın Türkiye için büyük bir kıymet olduğunu anlatan Arınç, sözlerini şöyle sürdürdü: "Milletimize çok büyük hizmetler yapmış insandı. Siyaseti gerçek anlamda yaşayan düşünen bir insandı. Türkiye'ye hizmet etmeyi Allah'ın rızası bilen insandı. Biz ondan çok şeyler öğrendik ve bu öğrendiklerimizle Türkiye'de çok şeyler başardık."

    MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

    Bugün gider gitmez evine ailesine taziye ziyaretinde bulunacağını belirten Arınç, sözlerini şöyle tamamladı: "Yarın Allah kısmet ederse milyonlarca insan gibi ben de İstanbul'a gidip cenazesinde bulunmak ve son görevimizi yapmak imkanını inşallah bulacağım. Milletimizin başı sağolsun. Onunla Manisa çalışmalarında da her zaman birlikte olmuştuk.

    Manisa'ya ayrı bir değer verirdi. Zaman zaman bazı ilçelerini beraberce dolaşmıştık. Son yıllardaki rahatsızlığını biliyoruz. Güzel hatıralarımız var. Allah'tan rahmet diliyorum. Dünya fani inşallah hepimiz güzel hizmetler yapar arkalarından hayırlı dualarla anılacak insanlar oluruz."






    Arınç: Türkiye'ye hizmeti Allah rızası bildi Yorumları