Bülent Arınç: Cenazeye katılacağım   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-28-2011 (16:36)   Son Mesaj: 02-28-2011 (16:36)    Cevap: 0    Gösterim: 693  

    02-28-2011

    Bülent Arınç: Cenazeye katılacağım

    Bülent Arınç: Cenazeye katılacağım


    Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Saadet Partisi Genel Başkanı ve eski başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın vefatından üzüntü duyduğunu belirtti.

    Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Saadet Partisi Genel Başkanı ve eski başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın vefatından üzüntü duyduğunu belirterek, ''Erbakan Hocamız Türkiye için büyük bir kıymetti, Allah rahmet eylesin'' dedi.
    Arınç, yeni atamalar yapılan AK Parti Manisa İl ve merkez ilçe başkanlıklarına ''hayırlı olsun'' ziyareti nedeniyle geldiği Manisa'da, gazetecilere açıklama yaptı.

    Yıllarca birlikte siyaset yaptığı Erbakan'ın vefatını üzüntüyle öğrendiklerini ifade eden Arınç, şunları kaydetti:

    ''Bu güzel insan için Allah'tan rahmet diliyorum. Allah cennetlerine koysun. İnşallah evlatlarına, çocuklarına ve sevenlerine sabır versin. Erbakan Hocamız Türkiye için büyük bir kıymetti. Milletimize çok büyük hizmetler yapmış insandı. Siyaseti gerçek anlamda yaşayan, düşünen bir insandı. Türkiye'ye hizmet etmeyi Allah'ın rızası bilen insandı. Biz ondan çok şeyler öğrendik ve bu öğrendiklerimiz ile Türkiye'de çok şeyler başardık.''

    -''CENAZESİNE KATILACAĞIM''-

    Arınç, ''Yarın Allah kısmet ederse milyonlarca insan gibi ben de İstanbul'a gidip Erbakan Hocamızın cenazesinde bulunmak ve son görevimi yapmak imkanını inşallah bulacağım. Milletimizin başı sağ olsun. Onunla Manisa çalışmalarında da her zaman birlikte olmuştuk. Manisa'ya ayrı bir değer verirdi. Zaman zaman bazı ilçelerini beraberce dolaşmıştık. Son yıllardaki rahatsızlığını biliyoruz. Güzel hatıralarımız var. Allah'tan rahmet diliyorum. Dünya fani, inşallah hepimiz güzel hizmetler yapar, hayırlı dualarla anılacak insanlar oluruz'' dedi.

    Arınç, Manisa İl Başkanlığına atanan Murat Baybatur ve Merkez İlçe Başkanlığına atanan Berk Mersinli'yi ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

    Manisa'nın AK Parti'nin güçlü olduğu illerden biri olduğunu ifade eden Arınç, her seçimde 300 bine yakın oy aldıklarını söyledi.

    Arınç, ''Son referandumda da Manisa 400 binin üzerinde evet oyu kullanmak suretiyle yine başarılı bir sonuç almıştı. Birkaç bin hayır oyunun fazla çıkması bizi üzmüş değildir. Biz Manisa'nın güzel insanlarının anayasa değişikliğine destek vermek suretiyle çok hayırlı bir iş yaptığına inanıyoruz'' diye konuştu




    Bülent Arınç: Cenazeye katılacağım Yorumları