Türk Diyanet Vakıf-Sen yeni başkanını seçti   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-28-2011 (15:54)   Son Mesaj: 02-28-2011 (15:54)    Cevap: 0    Gösterim: 530  

    02-28-2011

    Türk Diyanet Vakıf-Sen yeni başkanını seçti

    Türk Diyanet Vakıf-Sen yeni başkanını seçti


    Türk Diyanet Vakfı-Sen’in 4. Olağan Genel Kurul’un yapılmasının ardından sendikanın Yeni Genel Başkanı Nuri Ünal oldu.

    Yapılan seçimler sonucunda Genel Başkan Yardımcılığına Rüstem Kurmaç, Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına Abdullah Fişne, Teşkilatlandırmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına Muhammet Aydın, Mevzuat ve Toplu Görüşmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına Hazım Zeki Sergi, Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına Kenan Ak, Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına ise Ahmet Gümüş getirildi.
    Kongre sonucu ile ilgili bir değerlendirme yapan Türk Diyanet Vakıf-Sen"in Yeni Genel Başkanı Nuri Ünal " Birlik ve beraberlik içerisinde bir genel kurul gerçekleştirdik.

    Genel kurul sonucunda Türk Diyanet Vakıf-Sen"lilerin teveccühü ile göreve seçildik. Bizler Türk Diyanet Vakıf-Sen"e, Diyanet ve Vakıf camiasına hizmet için yola çıktık.

    Bu hizmeti mükemmel bir şekilde gerçekleştirmek için yoğun bir mücadele içinde olacağız. Türk Diyanet Vakıf-Sen"i daha etkili yapmak, devraldığımız bayrağı daha yükseğe çıkarmak için çalışacağız.

    Kongremizin sonuçlarının öncelikle Türk Diyanet Vakıf-Sen teşkilatına, Diyanet ve vakıf camiasına hayırlar getirmesini Cenab- ı Allah"tan niyaz ediyorum." dedi.




    Türk Diyanet Vakıf-Sen yeni başkanını seçti Yorumları