Bingöl'de kazalar MOBESE'ye takıldı / VİDEO   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-28-2011 (15:08)   Son Mesaj: 02-28-2011 (15:08)    Cevap: 0    Gösterim: 606  

    02-28-2011

    Bingöl'de kazalar MOBESE'ye takıldı / VİDEO

    Bingöl'de kazalar MOBESE'ye takıldı / VİDEO


    Bingöl'de meydana gelen çok sayıda trafik kazası, yeni hizmete açılan MOBESE kameraları tarafından görüntülendi.



    İl Emniyet Müdürlüğünce 3 ay önce test yayına başlayan ve önceki gün İçişleri Bakanı Beşir Atalay ve Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz tarafından hizmete açılan Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kapsamında, kent merkezindeki ana arterler ve yaya trafiğinin yoğun olduğu sokaklara 7'si hareketli 50 sabit olmak üzere 57 kamera yerleştirildi.
    MOBESE Takip Merkezinden 24 saat takip edilen güvenlik kameralarına yansıyan trafik kazaları dikkati çekti. Kameraların kaydettiği görüntülerde, Bingöl-Erzurum karayolu Kervansaray mevkisinde direksiyon eğitimi alan bir sürücü, yolun kenarında bekleyen araçlara ve yayalara çarpıyor. Yayalardan biri çarpmanın etkisiyle savruluyor.

    Bir otomobilin de kamyonete çarpması ilginç görüntü oluşturuyor. Bir başka kazada ise dikkatsiz sürücü, otomobiliyle önce refüje ardından duvara çarpıyor. Dörtyol kavşağında yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya da halk otobüsü çarpıyor.







    Bingöl'de kazalar MOBESE'ye takıldı / VİDEO Yorumları