Antrenmana giden öğrenciden haber yok   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-28-2011 (15:07)   Son Mesaj: 02-28-2011 (15:07)    Cevap: 0    Gösterim: 573  

    02-28-2011

    Antrenmana giden öğrenciden haber yok

    Antrenmana giden öğrenciden haber yok


    Tuzla’da oynadığı futbol kulübünün antrenmanına gitmek için 5 gün önce evden ayrılan 15 yaşındaki lise birinci sınıf öğrenci Üstün Bayram’dan haber alınamıyor.

    Çocuklarının hayatından endişe duyduklarını belirten gözü yaşlı Bayram ailesi, çaresizlik içinde çocuklarından haber bekliyor.
    Mimar Sinan Mahallesi"nde ailesi ile birlikte ikamet eden lise 1. sınıf öğrencisi Üstün Bayram, 23 Şubat günü okuldan eve geldikten bir süre sonra futbol oynadığı Gebze Balçıkspor Kulübü"ne antrenmana gitmek üzere tekrar evden ayrıldı.

    Saat 17.30 sıralarında evden çıkan Bayram, gecenin ilerleyen saatlerinde hala eve dönmeyince endişelenen ailesi emniyete başvurdu. Tuzla Emniyet Müdürlüğü Çocukları Koruma Büro Amirliği"nce kaydı alınan Üstün Bayram"ın bulunması için çalışma başlatıldı.

    Çocuklarının hayatından endişe ettiklerini dile getirerek bir an önce bulunmasını isteyen gözü yaşlı baba Adnan Bayram, Üstün"ün okuldan geldikten sonra futbol oynadığı kulüpte antrenmana gitmek için hazırlıklarını yaptıktan sonra saat 17.30 sıralarında evden ayrıldığını belirterek şöyle konuştu, "Saat ilerlemeye başladıkça biz ha geldi ha gelecek diye beklemeye başladık, ancak gece geç saatler olmasına rağmen dönmeyince polise başvurduk."

    Üstün"ün evden ayrıldıktan sonra futbol kulübüne hiç gitmediğini belirlediklerini söyleyen baba Adnan Bayram, Üstün"ün mahalledeki minibüs duraklarından Pendik"e giden minibüse bindiğini tespit edebildiklerini söyleyerek şöyle devam etti;

    "Görüştüğümüz bazı arkadaşları, Üstün"ün onlara bir dizide oynamak için internetten başvuru yaptığını, başvurusunun kabul edildiğini ve çağırıldığını belirterek Sarıyer"e gideceğini söylediğini ileri sürdüler. Ayrıca arkadaşlarına Sarıyer"den de Bayrampaşa"ya nasıl gidilebileceğini de sorduğunda onlar da "yüzerek geç" diyerek şaka yaptıklarını söylediler."

    Beş günden bu yana evlatlarından haber alamadıkların söyleyen Adnan Bayram, çocuklarının hayatından endişe ettiklerini belirtti. Adnan Bayram, Üstün"ün evden ayrıldığı sırada üzerinde mavi kot pantolon, krem rengi kapşonlu bir sweatshirt ve üzerinde siyah bir mont ile beyaz spor ayakkabılarının bulunduğunu ayrıca ensesinde sol kulağına yakın bölgede büyük bir beninin olduğunu kaydederek görenlerin polise bildirmelerini istedi.

    Röportaj sırasında oğluna da çağrı yapan gözü yaşlı baba, Üstün"ün çok sevdiğini belirterek geri dönmesi için yalvardı.

    Beş günden bu yana gözyaşları hiç dinmeyen anne Emine Bayram da Üstün"ün kaybolduğu gün kendisini öperek işe uğurladığını aralarında hiçbir sorun bulunmadığını belirtti. Anne Bayram, "Onu çok seviyorum, üzerine çok düşüyordum, kaybolması beni çok yıktı. Beş gündür yemem içmem yok, bir an önce bulunmasını istiyorum. Görenlerin insanlık namına bizimle veya polis ekiplerinle irtibata geçmesini istiyorum." dedi.




    Antrenmana giden öğrenciden haber yok Yorumları