Kadaafi'nin kütüphanesindeki kitaplar   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-28-2011 (14:54)   Son Mesaj: 02-28-2011 (14:54)    Cevap: 0    Gösterim: 813  

    02-28-2011

    Kadaafi'nin kütüphanesindeki kitaplar

    Kadaafi'nin kütüphanesindeki kitaplar


    Muhalifler Libya lideri Libya lideri Kaddafi’nin kütüphanesinde bulunun sıradışı kitaplar görüntülendi. İşte Kaddafi'nin en sevdiği kitaplar:



    Samet Doğan'ın haberi:

    El Cezire televizyonunun verdiği habere göre, Libya"nın doğusundaki Beyda kentinde muhaliflerin Libya lideri Kaddafi"nin sarayına girerek odasındaki kitapları görüntülediği kaydedildi.

    Libya lideri Muammer Kaddafi"nin Hükümet Sarayı"ndaki odasına giren göstericiler, odadaki kitapların büyük çoğunluğunun Yahudi din kitapları olduğunu görüntüledi. Videoyu El Cezire"ye gönderen muhalifler, Kaddafi"nin Yahudi asıllı olduğu iddialarının doğrulandığını vurguladı.

    Kaddafi"nin odasında görüntülenen kitapların arasında, Talmud, Şeytan"ın İttifakı, Yahudi Sihri, Yahudi Kabalasının 72 Sırrı, Tılsım kitapları, Yahudiliğin Doğuşu, Hayaletler ve Ruhlar gibi pek çok kitap olduğu ifade ediliyor.

    Ayrıca yapılan yorumlarda, Kaddafi"nin kütüphanesinde bulunan kitapların tamamının sıradışı kitaplar olduğu ifade eddilirken, bir ülkenin liderinin bu tür kitaplara olan düşkünlüğünün ruh halinin normal olmadığına işaret ettiği vurgulandı.

    KADDAFİ'NİN YAHUDİ OLDUĞU İDDİA EDİLMİŞTİ!

    İsrail'de yaşayan Rachel Saade, İsrail'in Kanal 2 televizyonuna yaptığı açıklamada, kendisinin diktatör lider Muammer Kaddafi'nin teyzesinin kızı olduğunu ve Kaddafi'nin de Yahudi asıllı olduğunu iddia etmişti.

    on5yirmi5.com




    Kadaafi'nin kütüphanesindeki kitaplar Yorumları