Kimse Yok mu Derneği'nden 125 aileye yardım   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-28-2011 (13:54)   Son Mesaj: 02-28-2011 (13:54)    Cevap: 0    Gösterim: 525  

    02-28-2011

    Kimse Yok mu Derneği'nden 125 aileye yardım

    Kimse Yok mu Derneği'nden 125 aileye yardım


    Kimse Yok mu Derneği, Siirt'in Baykan ilçesine bağlı Ziyaret beldesinde 125 muhtaç aile ve öğrenciye yardım paketi ulaştırdı.

    Kimse Yok mu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Siirt Eğitim Kültür Bilim Spor Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Sekbilder) Veysel Karani Okuma Salonu aracılığıyla tespit edilen muhtaç aile ve öğrencilere gıda ve giyim yardımında bulundu. Yardımlar gönüllüler tarafından bizzat ev adreslerine teslim edildi.
    Siirt Eğitim Kültür Bilim Spor Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Sekbilder) Veysel Karani Okuma Salonu Müdürü Faruk Demir, Kimse Yok mu Derneği'nden gelen yardımların başta muhtaç olan Okuma salonu öğrenci ve velilerinin yanı sıra diğer ailelere dağıtımını gerçekleştirdiklerini söyledi.

    Kimse Yok mu Derneği'ne teşekkür eden aile ve öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okunduğunu ve bu tür yardımların kardeşlik ve dayanışmayı arttırdığını anlatan Demir, bu tür etkinliklerin devam etmesini diledi.




    Kimse Yok mu Derneği'nden 125 aileye yardım Yorumları